Monica Bârlădeanu, dezamăgită în dragoste. Vedeta nu a cunoscut dragostea adevărată până la 43 de ani

Data publicării:
Monica Bârlădeanu, foto Instagram
Descriere foto: Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Ce spune vedeta despre dezamăgirile în dragoste pe care le-a trăit până la vârsta de 43 de ani?

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. În vârstă de 43 de ani, aceasta a devenit celebră datorită frumuseții ei răpitoare, dar și a talentului actoricesc. Chiar dacă bărbații au căzut mereu la picioarele, Monica Bârlădeanu spune că până la această vârstă nu a reușit sp găsească dragostea adevărată. Din păcate, actrița a fost de multe ori dezamăgită pe plan amoros. 


„Cred în relații profunde și adevărate! (...) Eu nu știu ce înseamnă dragoste adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă”, a spus actrița în podcastul lui Damian Drăghici.


Monica Bârlădeanu a fost într-o relație cu Bobby Păunescu timp de 10 ani. Legătura amoroasă a celor doi a fost intens mediatizată, dar s-a încheiat printr-un anunț pe rețelele de socializare. După această relație, Monica Bârlădeanu și-a ținut viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor și a vrut să fie mai discretă. 


Monica Bârlădeanu spune că poate ierta orice, dar dacă partenerul ei i-a trădat încrederea, relația nu mai poate continua. 


„Aș vrea să cred că sunt capabilă să iert orice, dar asta nu înseamnă că putem rămâne împreună. Dacă faci niște lucruri care, pentru mine, reprezintă o trădare, nu-i bai, că eu te iert, dar lucrurile acestea devin incompatibile cu natura relației în care vreau eu să fiu”, a mai declarat Monica Bârlădeanu.

 

Pentru a se menține în formă, Monica Bârlădeanu slăbește cu dieta hiperproteică.

 

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni pentru emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, Monica Bârlădeanu a dezvăluit care este dieta care a funcționat de minune pentru ea. Actrița subliniază, însă, cât de important este ca oamenii să meargă la un nutriționist înainte, deoarece fiecare organism este diferit. 


„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. Funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru „Ce se întâmplă doctore?”, în urmă cu ceva timp. 

 

Citește și: Adi Nartea, despre BOALA care i-a schimbat radical viața. Ce diagnostic crunt a primit actorul în urmă cu 4 ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel