Adi Nartea, despre BOALA care i-a schimbat radical viața. Ce diagnostic crunt a primit actorul în urmă cu 4 ani

Data publicării:
Adi Nartea, sursa instagram
Descriere foto: Adi Nartea, sursa instagram

Adi Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, însă în urmă cu 4 ani un diagnostic crunt i-a schimbat radical viața. 

Adi Nartea se bucură de un succes imens pe plan profesional. Este unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar rolul principal din filmul ”Vlad” i-a adus notorietatea la care mulți artiști visează. 


Însă pentru Adi Nartea tot succesul din lume nu putea schimba cu nimic diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu patru ani de zile. Celebrul actor a primit o veste sumbră de la medici, suferea de o tumoră la cap, numită schwanom de trigemen.


Adi Nartea a trecut prin două operații, dar a avut norocul de a descoperi boala la timp. Medicii l-au avertizat atunci pe actor că ar putea rămâne desfigurat în urma operației. 


„Este foarte greu sa raspund, pe scurt, ce a însemnat. De la aflarea veștii și până la momentul operației, viața mea s-a schimbat total.


Mi-am dorit sa dețin controlul la tot, dar sunt atât de multe lucruri care se întâmpla, încât în mintea ta apar doar întrebări: o să fie bine, o să mai trăiești? Eu, unul, am simțit că m-am întors la întrebari pe care nu le-aș fi pus altfel vizavi de viața și de ceea ce va urma. După ce am aflat vestea, mi-au trebuit câteva zile sa o diger, iar apoi am intrat într-un… mood operațional, sa îi spunem”, a declarat actorul, pentru VIVA.


Adi Nartea le-a oferit câteva sfaturi celor care trec prin astfel de momente dificile. Actorul le-a recomandat să nu fie niciodată singuri și să nu se izoleze, deoarece asta le-ar putea induce o stare de depresie. 


„Un sfat ar fi să își țină mintea ocupată, nu să îți plângi de mila, deoarece nu te va ajuta în niciun fel. Cred ca e mai bine să îi activezi acel plan de acțiune, în care să faci orice”, a mai spus actorul. 


Adi Nartea și-ar dori să fie și tătic de băiețel: „Nu se știe niciodată”


„Eu mi-aș fi dorit băiețel, dar na. Nu se știe niciodată, o să vedem. Oricum le pun să își păstreze numele de familie, indiferent de ce se întâmplă, așa că nu contează”, ne-a declarat actorul. 


Adi Nartea a vorbit în exclusivitate pentru SPECTACOLA despre cum este viața de tătic cu două fetițe minunate. 


„E fain. Toată lumea zie că o să fiu eu răsfățat, dar eu nu cred. Eu cred că o să fiu chinuit, dar este o chinuială care îmi place pentru că văd ce relație am cu Mara și sunt topit după ea și nu se compară cu ce relație am cu Petra. Este aceeași intensitate, dar diferită. Cu Petra nu mai avem emoțiile pe care le aveam la primul copil. Ești mult mai relaxat și te bucuri mult mai mult de ce fce un bebeluș la cinci, șase luni. Mi-a mi-a fost destul de greu să trec de la părinte, la Vlad. Termin filmările și nu-mi vine să fac altceva, decât să mă duc acasă să stau cu copiii, oricât de obosit sunt”, a declarat Adi Nartea pentru Spectacola. 


Citește interviul integral AICI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel