Monica Anghel, totul despre rețeta unui show de succes la Eurovision. Artista a dezvăluit care este cel mai important lucru: "Nu trebuie să îi copiem pe alții"

Data publicării:

Monica Anghel a dezvăluit care este cheia succesului, pentru a putea să ajungi cât mai departe în concursul Eurovision.

Monica Anghel se numără printre artiștii care au reprezentat cu mândrie România la Eurovision. În anul 2002, Monica Anghel și Marcel Pavel s-au clasat pe Locul 8, având un rezultat foarte bun. Anul acesta, rezultatele concursului au dezamăgit pe toată lumea. Din nefericire, România nu a primit nici măcar un punct.

Monica Anghel, totul despre rețeta unui show de succes la Eurovision

Minica Anghel a dezvăluit care este cheia succesului la Eurovision.

"E greu să spun ce i-a lipsit. Așa a fost să fie. Eu nu mă apuc să judec pe nimeni. Nu este treaba mea să judec pe nimeni. Acesta a fost rezultatul, mai departe nu mai e nimic de comentat. Să aruncăm cu noroi în oameni și cu pietre este simplu. Probabil că mai trebuie lucrat, să ne gândim ce trebuie să facem.

Eu cred că este foarte important să avem propria noastră identitate. Nu trebuie să îi copiem pe alții, nu trebuie să facem ce fac alții sau să ne uităm cum a rătat și cum a cântat un câștigător și să credem că aceea este rețeta. Nu, pentru că trebuie în primul și în primul rând să transmiți emoție că despre asta este arta. Arta înseamnă emoție și eu sunt convinsă că dacă reușești să transmiși emoție, indiferent de show sau neshow, se duce mai departe cum trebuie să se ducă", a mărturisit Monica Anghel, pentru WOWbiz.ro.

Monica Anghel: „Trebuie să vii în concurs cu propria ta identitate și nu să vrei să pari altceva decât ești”

"Mie mi-a plăcut foarte mult Italia, mi-a plăcut foarte mult Albania, mi-a plăcut foarte mult Cipru. Mi-a plăcut Suedia care a și câștigat, dar mă rog, ea mai câștigase, avea experiență știa.

Republica Moldova mi-a plăcut foarte mult. Cred că despre asta este vorba, trebuie să vii în concurs cu propria ta identitate și nu să vrei să pari altceva decât ești. Nu este relevant pentru că atunci când vrei să pari altceva decât ești, nu transmiți ceea ce îți dorești să transmiți", a mai adăugat ea.

Mihai Trăistariu dă de pământ cu juriul TVR

Spectacola: De ce a lăsat TVR-ul un copil de 18 ani să-și pregătească propriul show la Eurovision? 

Mihai Trăistariu: „Ei n-au mai avut încredere în el. Ei au văzut sondajele de două luni. România e la coadă, dacă te uiți pe lista pariurilor, România e la coadă, iar casele de pariuri cam corespund cu realitatea, iar el era pe locul 42 din 43, adică la coadă. TVR a văzut și a zis „E, n-are nicio șansă, hai lasă-l să-și facă că ne zbatem degeaba”. Situația ieșind prost, ei acum zic „Păi dacă copilul și-a făcut show-ul, normal că a luat ultimul loc”, adăugat artistul pentru Spectacola.

Spectacola: Ar trebui implicat publicul în alegerea concurentului în loc de TVR ?

Mihai Trăistariu: „Adevărul e că publicul a votat, dar au fost selectate cele 12 piese finale de către un juriu și eu am criticat acest juriu deoarece nu cred în ei, că am fost și eu în locul lor (în juriu), de două ori chiar, și m-au sunat diverși „Vezi că am și eu o piesă, te rog frumos, Mihai!”, și eu le-am repetat-o și le-am zis „Nu, eu nu fac măgării d-astea”. Deci, dacă pe mine m-au sunat, nu îi sună și pe alții? Hai să fim serioși! Se judecă în juriul ăla de se rupe, adică nu cred în jurii, sunt corupte, nu știu dacă primesc sacoșe sau bani, dar telefoane primesc. Mai bine lăsăm pe public, dar, uite că publicul...nu putem știi dacă, uite spre exemplu și Andrei Theodor, dacă nu și-a cumpărat vreo mie de cartele sau 5.000, poți să știi lucrul ăsta? El ca să-și lanseze destinul, ce, n-ar fi putut să ia mai multe cartele? Nu știm noi lucrul ăsta. Așa s-a întâmplat la Eurovision Junior acum 10 ani. A câștigat o fată, iar din acel moment nu s-a mai ținut Eurovision Junior în România, pentru că România a ieșit pe ultimul loc. O fetiță cu un tată bogat și-a forțat destinul, a cumpărat 8000 de cartele și a ieșit pe ultimul loc în finală. Ce ai rezolvat? România s-a supărat așa tare încât n-a mai ținut niciodată Eurovision Junior la noi. În afară încă se face. După părerea mea, decât un juriu corupt, mai bine lași pe mâna publicului, cu un singur vot pe un telefon ca să fie cât mai concludent, aceasta se poate realiza cu seria de telefon (...) nu cred că ar fi votat țara așa ceva”, a mai menționat Mihai Trăistariu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel