Monica Anghel, motivul pentru care a slăbit 30 de kilograme: ”Nu a fost o chestie de cochetărie”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Anghel, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel a vorbit despre stilul de viață pe care îl are acum, dar și despre motivul pentru care a dat jos 30 de kilograme.

Monica Anghel a reușit să slăbească spectaculos în urmă cu ceva timp, când a scăpat de 30 de kilograme în plus. Chiar dacă toată lumea credea că este pur și simplu dorința artistei de a arăta bine, acum aceasta clarifică situația și spune că totul a fost făcut pentru sănătate.  Aceasta recunoaște faptul că în lipsa acestor probleme, nu ar fi reușit niciodată să ajungă la forma fizică de acum.

„Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. M-am îngrășat un pic în pandemie, dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum. „Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el', mi-a zis doamna doctor.”, a spus Monica Anghell în cadrul unei emisiuni, potrivit viva.

Monica Anghel a renunțat la alcool

Un alt sacrificiu făcut de artistă pentru dietă este renunțarea a alcool. Nu a făcut asta pentru caloriile în plus, ci pentru faptul că dă poftă de mâncare.

„Fac sport, am grijă ce mănânc, nu beau alcool, decât foarte foarte rar, nu pentru că nu se bea, ci pentru că alcoolul îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu, doar în caz că e vreo ocazie foarte specială. Ultima oară când am băut alcool a fost de revelion, dar foarte puțin. Îmi place extraordinar de mult să petrec foarte mult timp în natură. În aer liber”, a mai declarat Monica Anghel.

Sportul, nelipsit din viața artistei

Acum, Monica Anghel a învățat să aibă o dietă echilibrată, astfel încât aceasta să-și mențină cât mai mult timp rezultatele pentru care a făcut așa de mari eforturi. De asemenea, sportul este nelipsit din viața ei. Chiar dacă dulcele nu reprezintă o tentație pentru ea, Monica Anghel recunoaște că cedează uneori în fața altei ispite.

”Am foarte mare grijă la ce mănânc, carne slabă, să nu mănânc greșit, de cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală, iar aici fac ce știu eu că am voie să fac, iar când nu ajung la sală, fac acasă. O zi pe săptămână nu fac, e cheat day la sport, dar la mâncare nu prea. Dacă simt nevoia de dulce, mănânc un fruct. În schimb, mi se face poftă de covrigi, iar la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până la 13:00, iar până a doua zi nu mai mănânc nimic, dar beau multă apă.", a spus recent Monica Anghel, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Fastingul intermitent, un real pericol pentru sănătate. Dr. Florin Ioan Bălănică: ”Trebuie să avem foarte mare grijă” EXCLUSIV

Cum arată meniul dintr-o zi al Monicăi Anghel

"Dimineața am început cu ananas azi, iar la prânz am mâncat o bucățică de cârnăcior din carne slabă cu un castravete murat, iar diseară nu știu dacă mai mănânc. Dacă mi se face foame seara, mănânc o ciorbă, o salată. În ceea ce privește carnea, mai mănânc pește, pui, curcan. Curcanul e bun și la cuptor, și supă cu legume multe, ciorbă. Sunt pricepută în bucătărie, trebuie să fac pentru că e copilul. Soțul își gătește numai ce nu mâncăm noi: gras și afumat.", a mai dezvăluit artista.

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel