Mona Segall, producătoarea America Express, nu-l are la inimă pe Dinu Maxer: „Nu m-a chemat la niciun proiect”

Data publicării:

 Dinu Maxer a vorbit despre motivul pentru care fanii nu-l văd prezent în emisiunile de la noi din țară.

Dinu Maxer se bucură de o perioadă extrem de bună, nu doar pe plan sentimental, ci și pe plan profesional. Chiar dacă părea că divorțul de Deea va fi un moment extrem de greu de gestionat din mai multe considerente, artistul a învățat din noi să iubească, Magdalena Chihaia fiind cea care i-a cucerit inima. Și proiectele au curs din plin toată vara pentru Dinu, care și-a ținut constant la curent fanii cu cele mai noi aspecte din viața sa. Se pare însă că artistul mai are totuși o dorință, pe care nu o vede să devină realitate prea devreme. Acesta spune că nu este atât de contactat și de dorit de producători, când vine vorba și de reality show-uri. Dinu și-ar dori cu ardoare să participe la America Express, una dintre cele mai populare emisiuni din țara noastră, însă între el și Mona Segall nu ar exista tocmai cea mai bună relație de prietenie. 

„Mi-aș dori să merg la America Express. Dar nu știu dacă Mona Segal a trecut peste anumite lucruri din trecut. Probabil că nu sunt printre favoriții ei, din moment ce nu m-a mai chemat la niciun proiect. Fiecare producător alege pe cine consideră. Eu, de exemplu, am fost numărul 1 pe google. Culmea, nu cu divorțul ci după, când cu relația cu Ada, pe care nu o cunoștea nimeni. Dar nu s-a întâmplat nimic. Nu m-a sunat niciun producător de la vreo emisiune. Mi se pare atât de șocant”, a declarant artistul, pentru cancan.

VEZI și: Dinu Maxer și Magda Chihaia și-au cunoscut familiile. Cum au fost primiți de rude: „Ne-a șocat, dar ne-a și bucurat”

Care consideră că e problema pentru care nu e chemat la emisiuni

Unul dintre posibilele motive pentru care acesta nu ar fi contactat pentru anumite emisiuni de la noi din țară ar fi și nivelul scăzut de popularitate de pe rețelele de socializare, spune Dinu Maxer. Acesta a fost chiar sfătuit de către cei care se ocupă de imaginea sa să investească mai mult în paginile de pe social media, pentru că acestea sunt viitorul. 

„Pr-ii mei mi-au zis că trebuie să-mi ridic pagina de Instagram, ca să pot vinde o poză cu câteva mii de euro. Deci, despre ce vorbi.Acum așa se pune problema, nu că ai făcut ceva anume. Ai pagină și trafic, ești chemat, dacă nu, stai acasă. Trăiesc un paradox, să știi. Dar trecem și peste asta”, a adăugat artistul.

VEZI și: Cine este femeia care ar fi intervenit între Dinu Maxer și Magda Chihaia: „Când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul”

Nu se mai vede să devină tată

Dinu Maxer are din relația anterioară doi copii, o fată și un băiat. Chiar dacă fosta sa parteneră, Deea, vorbea recent despre posibilitatea de a deveni din nou mamă, alături de noul partener, artistul spune că momentan nu se gândește la acest aspect. Cu toate acestea, Dinu Maxer nu exclude pe viitor posibilitatea unei familii mai mari, întrucât viața este surprinzătoare, spune el.

”Nu (nr. nu mai vrea alți copii). Mama ei a avut-o pe Magda la 40 de ani. Și are o vorbă bună… „Mai discutăm peste trei ani”. Atunci și Magda face 40. Acum nu mă mai văd tată. Dar viitorul e mereu plin de surprize. Am învățat asta în acest an”, a mai adăugat artistul recent, potrivit primei surse citate. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel