Moment muzical de excepţie cu Paul Surugiu-Fuego şi soprana Elena Moșuc

Data publicării:
Moment muzical de excepţie cu Paul Surugiu-Fuego şi soprana Elena Moșuc la ”DRAG DE ROMÂNIA MEA”, pe TVR 2
Descriere foto: Moment muzical de excepţie cu Paul Surugiu-Fuego şi soprana Elena Moșuc la ”DRAG DE ROMÂNIA MEA”, pe TVR 2

Paul Surugiu-Fuego şi soprana Elena Moșuc au realizat un moment muzical de excepție

Când spui că ai „Drag de România” nu înseamnă doar să faci o simplă declarație, ci să arăți și să simți că țara ta are șanse de reuşită dacă pui și tu, măcar puțin, umărul! La „Drag de România mea!”, Paul Surugiu aduce astfel de dovezi într-o emisiune în care se cântă doar în limba română, se promovează artiștii de ieri şi de astăzi, din toate genurile muzicale şi se se oferă divertisment de calitate. Cel de-al șaptelea sezon „Drag de România mea!” vine cu multe surprize.

În preajma Zilei Naționale a României, duminică 28 noiembrie, de la ora 15:00, la TVR 2, Paul Surugiu și echipa „Drag de România mea!” celebrează în avans Ziua Naţională cu eroi care fac performanță. Va fi o gală cu exclusivități, umor de calitate, surprize, dar și un strop de folclor și premiere muzicale.

 

Astfel, după mulți ani o veți revedea pe celebra cântăreață a anilor 80, Gina Pătrașcu. Aceasta va aduce atât daruri muzicale şi un super duet cu Paul Surugiu, dar și povești interesante despre viața ei în Germania, despre regrete, precum și despre lupta pe care o duce pentru a promova în diaspora numele României. Gina Pătrașcu este artista care a câștigat cele mai importante trofee ale concursurilor de muzică ușoară de dinainte de Revoluție – „Steaua fără nume”, „Mamaia” și Festivalul de la Amara.


Celebrul actor al Teatrului de Comedie din București, îndrăgitul Sandu Pop, cunoscut și ca „Văru Săndel”, vine cu un strop de umor şi îşi aminteşte de începuturile în carieră. Va arăta şi de ce este meseria sa specială şi ne va bucura cu un moment de improvizație și virtuozitate, alături de trupa Supermarket.

Folclor şi povești interesante au pregătit şi Aurora și Săndel Mihai, un cuplu îndrăgit, care va vorbi despre relația lor și va face o demonstrație de talent, la provocarea lui Paul Surugiu-Fuego. Exclusivitatea ediției o reprezintă întâlnirea cu minunata soprană de renume mondial, Elena Moșuc, românca de poveste care în 2019 a cucerit trofeul ”Oscar della Lirica”, cu titlul de cea mea bună soprană a lumii. Aceasta pregătit la „Drag de România mea!” o melodie în primă audiție, compusă special pentru ea de compozitorul Jolt Kerestely, pe versurile poetului Narcis Avădănei. Nu va veni singură, ci însoțită de soțul ei, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de peste 25 de ani. Dirijorul Christoph Hebeisen, soţul sopranei, care vorbește bine românește, ne va spune ce înseamnă pentru el România. Elena Moșuc va dezvălui noile proiecte în care este implicată și va cânta în duet cu Paul Surugiu două melodii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel