Un nou divorț zguduie showbizul românesc: „Într-o zi o să iasă la iveală”

Data publicării:

Viața i-a pus la încercare iar! Momente cutremurătoare pentru cuplul încercat de vreme. Doi artiști din industria muzicală anunță că se despart după 7 ani de căsnicie.

 

Andreea și Viorel Bogățeanu au pus capăt mariajului de 7 ani. Viorel Bogățeanu are o lungă carieră muzicală în spate cu multe realizări artistice. Andreea Bogățeanu este și nepoata fostului fotbalist Mircea Sandu. De asemenea, Viorel Bogățeanu, lăutar profesionist, este dorit de Adriana Bahmuțeanu la botezul copilului pe care și-l dorește alături de americanul George Restivan. Cuplul Bogățeanu a fost cununat de Anamaria Prodan într-o zi în care nici nu s-ar fi gândit ce-i așteaptă. Andreea Bogățeanu este femeia din spatele lui Viorel, femeia care l-a susținut într-o carieră de succes. Acum, cei doi își anunță despărțirea. Cei doi nu au putut concepe un copil, deși Andreea le-a fost ca o mama Evelinei și lui Elis, copii din prima căsătorie a lui Viorel.

"Asta e! Viaţa merge înainte. cu bune, cu rele. E ca un şoc pentru mine. Las să creadă lumea că eu sunt vinovat. Dar lucrurile nu sunt chiar aşa. Eu am cerut divorţul. Multe nu pot să spun. Pe Andreea o respect.", a declarat Viorel Bogățeanu pentru Antena Stars, conform Spynews.

VEZI ȘI: Motivul pentru care Anamaria Prodan refuză să se mute cu noul iubit: „Copiii îl respectă și au ce să învețe de la el”

Viorel Bogățeanu a avut parte de un șoc în privința divorțului, dar acesta nu poate prezenta mai multe detalii deoarece: „E vorba de mai multe situaţii. Ca într-o zi o să iasă la iveală. Nu vreau ca lumea să creadă că sunt oaia neagră din acest cuplu.”

”Sunt mai multe... şi câteva şocuri pentru mine. Lucruri pe care le-am aflat eu personal. Am încercat să stau bine pe picioare„ a mai spus Viorel.

Cu toate acestea, nu se poate spune ca cei doi nu-și iubesc copiii la nebunie. Totuși, Viorel nu a precizat mai multe detalii despre un posibil adulter:

„Copiii nu au nicio vină. copiii vor fi mereu lângă mine.. Nu pot să spun dacă m-a înşelat. Mi-au auzit urechile ceva ce nu mi-aş fi dorit să aflu vreodată.", a mai spus acesta, pentru Antena Stars.

Bărbatul se ține tare și, în ciuda greutăților pe care le întâmpină, acesta hotărăște să meargă mai departe. Adoptând o bună conduită, el nu acuză neavând dovezi, recunoscând în același timp că relația se deteriorase dinainte:

„Eu nu pot să acuz pe cineva fără dovezi. E o situaţie nouă. Nu am stat bine pe picioare când am aflat. M-am ţinut bine să nu cad. Relaţia s-au deteriorat. Încerc să merg mai departe. Am o meserie. Trebuie să merg mai departe. Nu prea mă mai simţeam bărbat. Am început să am dubii. Şi am scormonit.”, a mai spus bărbatul pentru Antena Stars, conform Spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel