Motivul pentru care Anamaria Prodan refuză să se mute cu noul iubit: „Copiii îl respectă și au ce să învețe de la el”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook
Descriere foto: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook

Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Flavius Nedelea, un om de afaceri de succes. 


Deși relația lor este înfloritoare, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu se gândește să facă pasul următor și să se mute ăn aceeași casă cu noul iubit. Motivul ar fi faptul că își dorește să fie aproape de copiii ei și nu concepe să piardă din clipele petrecute cu aceștia. 


„Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată”,  a explicat Anamaria Prodan la un post de televiziune, potrivit Impact. 

Copiii vedetei îl adoră pe omul de afaceri

„Copiii îl respectă și au ce să învețe de la el. Și pe partea de bussines pentru mine este unul dintre cele mai importante lucruri că pot învăța ceva pe partea aceasta.(…) Am luat lucrurile încet și cu mare grijă, având discuții despre fiecare amănunt din viața noastră, foarte serioase. Împreună am luat toate deciziile și niciodată nu am avut scandaluri sau divergențe. La noi nu există așa ceva”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Iubitul meu este o minune de om”

Anamaria Prodan iubește din nou. Și e mai fericită ca niciodată. După finalul tumultuos al relației cu Laurențiu Reghecampf, impresara a găsit fericirea în bratele unui om de afaceri, Flavius Nedelea.


În premieră la Exclusiv VIP, la Prima TV, Anamaria Prodan a vorbit despre un nou început. “Flavius este o minune de om, care muncește 25 din 24, care nu are legătură cu viața mondenă, este un bărbat care știe ce înseamnă să ai grijă de o femeie, care știe să respecte o femeie și să o facă să fie mândră când iese în societate la brațul lui. Simt să trăiesc fiecare secundă ca și cum este ultima. Sunt foarte fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Nu pot cere mai mult de la viață decât liniștea, bucuria și fericirea pe care le am acum”, a spus Anamaria Prodan

 

Mai mult, pentru a-și proteja povestea de iubire, impresara este decisă să iasă din prim planul vieții mondene.  “Eu îmi protejez omul de lângă mine, eu am trăit în lumina reflectoarelor  și știu cât de grea este povara. Am lângă mine un om minunat care nu a fost inplicat în scandaluri, nu a trăit între amante, astăzi sunt fericită iar Dumnezeu îmi dă mai multe decât am putut spera, copii mei sunt fericiți, suntem liniștiți”, i-a mărturisit Anamaria Prodan lui Cristi Brancu.

Cât despre interesele comune în afaceri, Anamaria a făcut repede lumina.  “El nu are nicio legătură cu lumea asta, eu nu știu despre business-ul lui, el nu știe despre nal meu. Acum învățăm unul de la celălalt.”

Cine e și cu ce se ocupă Flavius Nedelea


Anul care a trecut a fost un an greu pentru Anamaria Prodan. Divorțul de cel pe care îl numea „Soarele” ei, Laurențiu Reghecampf, procesele în care cei doi se judecă, agresiunile și vorbele grele strigate prin presă sunt doar câteva dintre provocările pe care a trebuit să le gestioneze impresara. 2023 pare a fi anul în care Anamaria Prodan renaște. 

Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de noul ei iubit, Flavius Nedelea. Acesta este un om de afaceri din București, cu 8 ani mai tânăr ca ea, care îi împărtășește pasiunea pentru lux și opulență. La fel ca fosta soție a lui Reghecampf, bărbatul călătorește în locuri exclusiviste și se fotografiază în locații exclusiviste.

Potrivit Viva, relația Anamariei Prodan cu omul de afaceri a început în urmă cu câteva luni și, deși își doreau ca povestea lor să rămână secretă, dar în vacanța de Paște cei doi s-au dat de gol după ce au postat imagini pe rețelele de socializare. Mai exact, Anamaria Prodan și noul ei iubit au petrecut Paștele pe Costa de Azur.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel