Modelul care a dat 130.000 de lire ca să-și lungească picioarele, la insistențele soțului: „Dacă ți se spune asta de 20 de ori...”

Cum a fost convinsă să facă operația: „Nu poți face nimic fără mine. Ai nevoie de mine”

Theresia Fischer, un model cunoscut pe scena internațională, a fost supusă unei situații atipice. Ea a acceptat, la insistențele soțului, să își facă o oerație estetică printre cele mai scumpe. Ea are doar 31 de ani, iar în urma operației regretă, deoarece se simțea bine în pielea ei. Cheltuind o sumă exorbitantă de 130.000 de lire sterline, modelul german Theresia Fischer a suportat o intervenție chirurgicală extenuantă pentru a-și alungi picioarele, lucru care probabil a fost pe placul soțului ei, ulterior. Ea a recunoscut, în urma unui interviu, că a apelat la această operație dureroasă și extenuantă, în urma insistențelor și „manipulării” soțului ei.

I-a părut rău că a cedat insistențelor

Theresia Fischer, avea aproximativ 1,7m, sau mai exact, 1,67m, iar în urma operației, vedeta a ajuns să fie mai înaltă cu 14 cm, prin urmare ea are acum 1,81m, iar soțului ei îi este pe plac, cel puțin acest lucru reiese în urma interviului pe care l-a acordat vedeta. Ea a mai recunoscut că nu și-a dorit să treacă prin această operație, însă, pentru că partneerul ei i-a repetat de atât de multe ori cât de mult îi plac femeile înalte, diva a recurs la acest gest extrem. Resimțind foarte multă presiune în mod constant, Theresia Fischer a cedat în cele din urmă, doar pentru a îi face pe plac soțului.

Într-un interviu pentru rețeaua de radio MDR Jump, modelul a spus următoarele:

„Theresia, știi că-mi plac femeile înalte. Așa că aș vrea foarte mult asta. Ai putea câștiga până la 14 centimetri în plus. [El spunea] Nu poți face nimic fără mine. Ai nevoie de mine," și dacă ți se spune asta de 20, 30, 60, 70 de ori - atunci crezi că nu ești nimic fără el.”, a  precizat vedeta, pentruu MDR Jump.

Cu toate acestea, ea a mai adăugat:

 „Nu am mai avut de-a face cu așa ceva pentru că mereu am fost mulțumită de corpul meu. Mă simt rușinată pentru că am consimțit la o operație pe care nu ar fi trebuit să o fac.”, a mai spus ea, plină de regrete, potrivit sursei menționate.

Cu toate acestea, tânăra a mai precizat că, deși inițial i-a părur rău, ea a recunoscut că ,ulterior, a observat o mai bună experiență intimă cu partenerul său, lucru care a făcut-o să observe multele avantaje pe care le-a oferit operația cu care nu a fost de acord inițial. Ea a mai precizat că a ajutat-o să scapte de glumele care se făceau pe seama ei încă de mică, pe tema înălțimii, dar și peste insecuritățile pe care le avea. Un alt detaliu pe care l-a mai precizat a fost că, deși a scăpat de problemele anterioare, acum se confruntă cu valul de ură din online, acolo unde fanii săi o critică dur pentru alegerea făcută.

„Acum dragostea e mai frumoasă! Am devenit foarte flexibilă cu picioarele mele și am mai mult spațiu în pat. Acum mă simt fericită și mulțumită de picioarele mele, dar sunt lovită de un val de ură pe internet. Mă doare mult. Prin intervenția de alungire a picioarelor, m-am regăsit și am reușit în cele din urmă să depășesc traumele vechi legate de hărțuire."

De asemenea, modelul explică și cum a funcționat operația și ce a trebuit făcut după aceasta. Detaliile nu sunt pentru persoanele slabe de înger.

„Mușchii gambei sunt despărțiți, și în fiecare se folosește o tijă telescopică. Îți întinzi tibiile signur, ținând genunchiul cu o mână și încovoiind piciorul în interior cu cealaltă mână până face clic. Zece clicuri pe zi pe fiecare parte aduc un plus de 0,5 milimetri ”, a mai precizat ea, conform sursei menționate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 02 sep 2023, 21:00 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience