Mitică Popescu neagă că ar fi fost internat în spital: „Este o glumă”. Ce spun reprezentanții unității medicale

Data publicării:
Mitică Popescu, foto TVR
Descriere foto: Mitică Popescu, foto TVR

Mitică Popescu respinge informația potrivit căreia ar fi fost internat în spital. Actorul spune că a fost vorba de un fake news.

Vestea că Mitică Popescu ar fi fost internat, de urgență, în spital, a apărut ieri, și a fost confirmată chiar de către oficialii de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. 

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat, pentru Gândul, medicul Bogdan Opriţa.

 

Mitică Popescu neagă că ar fi fost internat în spital

Informația a produs un val de îngrijorare, în rândul fanilor, în condițiile în care, cu doar câteva zile în urmă, actorul se plângea că trăiește în frig și că se îmbracă gros, în casă, pentru a rezista temperaturilor scăzute. 

Tot ieri, maestrul Mitică Popescu a negat că ar avea probleme de sănătate și a spus că nu a fost la spital. 

 

„Nu este adevărat nimic, este o glumă. Sunt ocupat acum, doamnă, vorbim altădată”, a fost declarația vedetei, pentru Click.ro.

Mitică Popescu a răbufnit din cauza facturilor uriașe la gaze și la curent: "Oamenii nu au șase vieți, ca să îndure una sau alta"


Marele actor trăiește în frig în propria casă

Recent, Mitică Popescu a dezvăluit că îndură frigul, în propria locuință, din cauza unor probleme tehnice. mai exact, el spunea că nu are presiune la gaze, iar caloriferele sunt mai mult reci, astfel că e nevoit să-și pună o haină în plus pe el, pentru a face față temperaturilor scăzute. 
.

„Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri. E cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are. Nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere. Am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura!

Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit. Am muncit în viață și în frig.”, a declarat Mitică Popescu recent, pentru Impact.ro.

Dorința lui Mitică Popescu, la 85 de ani: „Îmi doresc ca oamenii, din simple cunoştinţe să redevină prieteni, ca înainte de pandemie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel