Mitică Popescu a răbufnit din cauza facturilor uriașe la gaze și la curent: "Oamenii nu au șase vieți, ca să îndure una sau alta"

Data actualizării: | Data publicării:
Mitică Popescu, foto Facebook/ D'ale lu' Mitică
Descriere foto: Mitică Popescu, foto Facebook/ D'ale lu' Mitică

Mitică Popescu s-a arătat revoltat din cauza facturilor uriase la gaze și energie electrică. 

Tot mai multe vedete au răbufnit din cauza facturilor uriașe la gaz și energia electrică. Printre acestea se numără și Mitică Popescu, care s-a arătat revoltat de această situație. Cu toate astea, marele actor a recunoscut că nu face abuz, deși vrea să aibă parte de tot confortul.

Mitică Popescu a răbufnit din cauza facturilor uriașe la gaze și la curent

„Mă pregătesc cum știu mai bine pentru sezonul rece. Personal, nu mai vreau să aud de chestiunile astea cu faceți economie la gaze sau la curent electric. Sigur, nu vă imaginați că la mine acasă las lumina să ardă fără sens. Când intru într-o cameră, aprind lumina, când ies, o sting. Ca orice om, de altfel! Dar nu mai vreau să aud de vremurile de altădată!

Am mai trecut cândva prin asta, pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Nici atunci nu am făcut-o cu toată inima! La teatru înghețam cu toții, că nu era pic de căldură. Acasă ne mai strecuram, mai reușeam să facem cald. Cât privește povestea aia cu o haină în plus, cine s-o mai creadă?! Da, când ieși afară, ai nevoie de o haină în plus, dacă e frig. Dar acasă? Fiecare în casa sa dorește să se simtă cât mai confortabil. La fel și eu! În fond oamenii nu au șase vieți, ca să îndure una sau alta!', a dezvăluit Mitică Popescu pentru Impact.ro.

„Mă întreb dacă nu suntem tot timpul pedepsiți”

Îndrăgitul actor a mărturisit că nu s-a confruntat până acum cu situația altor vedete, însă este de părere că suntem un popor supus în permanență provocărilor.

„Până acum nu am avut probleme deosebite, și mă refer la facturile acelea, dar să vedem de acum înainte! Uneori stau și mă întreb dacă nu suntem tot timpul pedepsiți, într-un fel! Suntem un popor de școlari ascultători. În fiecare seară ne uităm la televizor, urmărim diverse programe și primim o serie de informații, de care a doua zi încercăm, fiecare în felul său, să ținem cont!', a mai spus actorul pentru sursa citată.

Ce pensie are Mitică Popescu

Mitică Popescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. De-a lungul timpului a reușit să aducă zâmbetul pe buzele a milioane de oameni. Deși a împlinit 84 de ani, acesta continuă să binedispună lumea cu carisma lui și să facă ceea ce a făcut o viață întreagă.

De-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații legate de pensia pe care o ia Mitică Popescu. Prin presă s-a vehiculat că îndrăgitul actor ar fi trebuit să se descurce cu o sumă infimă pe lună, având o pensie de doar 1300 de lei. 

ătul de toate zvonurile, Mitică Popescu a decis să spună adevărul și să facă lumină în acest caz. Acesta a mărturisit că pensia pe care o ia nu este una mică.

”Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist”, a declarat Mitică Popescu pentru playtech.ro.

Mitică Popescu a precizat că era imposibil să aibă o pensie de doar 1.300 de lei în condițiile în care a muncit aproape o viață întreagă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel