Miss Bolivia a pierdut titlul după o postare pe social. Frumoasa Fernanda Pavisic s-a ales cu dosar penal pentru discriminare rasială

Data actualizării: | Data publicării:
Miss Bolivia, foto Instagram
Descriere foto: Miss Bolivia, foto Instagram

Fernandei Pavisic, un model de 24 de ani și studentă la psihologie, i s-a revocat titlul de Miss Bolivia pentru că a batjocorit alți concurenți în timpul unui live transmis de aceasta pe o rețea de socializare.

María Fernanda Pavisic Rojas a câștigat titlul de Miss Bolivia 2022. Imediat după încoronare, modelul în vârstă de 23 de ani a distribuit pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire pentru victorie: ”Am realizat un vis, muncind din greu în fiecare zi, crezând în mine și depășind orice obstacol.”

Cu coroana și evantaiul Miss Pavisic a început să reprezinte Bolivia într-o serie de evenimente naționale și era de așteptat să concureze în viitorul concurs Miss Univers, potrivit Il Giornale.

 

Live-ul care a costat-o titlul


La câteva săptămâni după ce a câștigat titlul de Miss Bolivia 2022, Fernanda Pavisic a decis să intre în direct pe rețelele de socializare cu urmăritorii ei de pe Instagram, aproape 50.000 de fani.

În videoclipul, care a devenit viral pe web, tânăra de 24 de ani le-a luat în derâdere pe fostele sale colege din concurs, comentându-le fizicul, despre o adversară spunând că ar arăta ca o transsexuală, folosind bineînțeles termenul într-un sens derogatoriu.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel