Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au CĂSĂTORIT în secret, după ce s-au cunoscut la un concurs și și-au ținut relația "privată" timp de doi ani

Data publicării:

Mariana Varela, în vârstă de 26 de ani, și Fabiola Valentín, în vârstă de 22 de ani, s-au căsătorit la începutul acestei săptămâni. Cele două modele s-au cunoscut la concursul Miss Grand International din 2020.

Miss Argentina și Miss Puerto Rico au anunțat că s-au căsătorit în secret, după o relație 'privată' de doi ani.

Mariana Varela, în vârstă de 26 de ani, din Argentina, și Fabiola Valentín, în vârstă de 22 de ani, din Puerto Rico, s-au întâlnit pentru prima dată în 2020, când și-au reprezentat țările în cadrul concursului Miss Grand International.


Înainte de a împărtăși vestea surpriză pe Instagram, tinerele, care nu au confirmat niciodată că au o relație - s-au lăudat doar cu "prietenia" lor pe rețelele de socializare.

Anunțând că s-au căsătorit, ambele modele au împărtășit același Reel cu cei 233.000 de urmăritori pe Instagram.

În videoclipul de 30 de secunde, cuplul a început prin a împărtăși fragmente din călătoriile lor - inclusiv un clip în care se îmbrățișează pe plaja Jobos din Puerto Rico și se bucură de o plimbare romantică cu barca în Mexic, notează Dailymail.


Videoclipul, care a adunat peste 1,8 milioane de vizualizări în trei zile - sare apoi înainte, la noaptea în care s-au logodit.

Clipul arată apartamentul cuplului plin de baloane roșii și albe, petale de trandafir și luminițe.


Baloane aurii pe care scrie "Căsătorește-te cu mine?" au fost așezate în fața ferestrei înainte ca videoclipul să treacă la un clip în care Fabiola pune un inel pe degetul Marianei.

Tinerele au ales să aibă inele de logodnă argintii aproape identice - cu un diamant montat în formă de pernă pe o bandă pave. 


Videoclipul se încheie cu cuplul sărutându-se în fața biroului de căsătorii din San Juan, unde s-au căsătorit pe 28 octombrie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabiola Valentín ???? (@fabiolavalentinpr)

În timp ce Fabiola a optat pentru o rochie albă tip blazer cu fustă cu franjuri, proaspăta ei soție Mariana a purtat pentru această ocazie un sacou alb și pantaloni negri.

'După ce am decis să ne păstrăm relația privată, le-am deschis ușile într-o zi specială', a scris cuplul în dreptul clipului video.

Postarea a adunat peste 128.000 de "like-uri" de când a fost postată la începutul acestei săptămâni, iar fanii s-au grăbit să felicite perechea.


Fabiola a reprezentat Argentina în competiția Miss Universe 2019, înainte de a ajunge apoi în Top 10 la Miss Grand International 2020.

Potrivit Hola, Mariana a ajuns, de asemenea, până în finala concursului după ce a fost încoronată Miss Argentina în 2019.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel