Mirela Zeța, exmatriculată din liceu după ce a pozat topless: „Am înțeles devreme că nu trebuie sa mă supun tuturor părerilor despre cum trebuie trăită viața”

Mirela Zeta, foto TVR
Descriere foto: Mirela Zeta, foto TVR

Mirela Zeța, în vârstă de 41 de ani, dezvăluie că a fost exmatriculată din liceu, după ce a făcut o serie de fotografii topless. 

Mirela Zeța, actrița care a cucerit publicul român prin implicarea sa în proiectul Mondenii, prezintă acum, la TVR, emisiunea Galele Umorului și, în continuare, este actriță la Teatrul de Comedie. 

Frumoasa actriță, care se descrie ca fiind o adolescentă timidă și introvertită, a avut primul moment de rebeliune când a pozat topless, ajungând astfel pe lista neagră a conducerii liceului în care învăța, care a decis să o exmatriculeze. 

Vedeta era în clasa a XII-a, la Colegiulul Naţional „I.L Caragiale”,  când a pozat sexy într-o revistă. Decizia actriței a fost taxată de instituția de învățământ care a decis să o exmatriculeze  cu drept de reînscriere la o altă şcoală. Aceasta s-a mutat  atunci la liceul „Spiru Haret”, iar la sfârşitul liceului a decis să dea examen la Facultatea de Actorie, iar faptul că era total dezinhibată a ajutat-o de minune pe parcursul celor patru ani de facultate.

„În copilărie eram timidă și introvertită, poate asta sa șocheze pe cineva? Probabil am înțeles devreme că nu trebuie sa mă supun tuturor părerilor despre cum trebuie trăită viața. Am considerat că viața nu se trăiește la indigo. Am fost, în adolescență, o visătoare care credea ca iubirea este salvarea sufletului meu. Incă mai cred asta.
Din fericire pot spune acum ca valorile idealizate pe care părinții mei mi le-au insuflat, și care au fost încercate de multe ori intr-o lume ieșită proaspăt din comunism, au capatat rădăcini și nu m-au părăsit niciodată.

(...)Nu mi-am dorit să închid gura nimănui pentru că oamenii sunt pe pământ să vorbească. Uneori prost informați, haotici, lipsiți de empatie. Alteori de plictiseală sau pentru că au certitudini. Sau pentru că pur și simplu au nevoie să-și înțeleagă propria perspectivă asupra vieții cu tot ce cuprinde ea. Din fericire am ales să plec dintr-o instituție școlară corupta la nivel înalt, care nu putea sa vadă adevăratele probleme ale adolescenților. Nepregătită și fără o formare sănătoasă sau în a modela o perspectivă asupra vieții. O schemă destul de găunoasă după un regim totalitar care se baza pe niște cârje morale lipsite de conținut, a declarat Mirela Zeța pentru Unica. 

Ulterior, Mirela Zeța a apărut în sânii goi şi în producţia „Restul e tăcere”, regizată de Nae Caranfil.

Bărbatul ideal, în viziunea actriței


Mirela Zeța se arată destul de resemnată în privința căutărilor „bărbatului ideal”, despre care spune că ar exista doar în vise. Actrița privește perfecțiunea ca pe ceva imposibil de atins, care vine la pachet cu o serie de imperfecțiuni. 

 

„Problema cu perfecțiunea este complicată. Este, să zicem, călcâiul lui Ahile astăzi. E destul de periculos să te supui acestei iluzii. Vine la pachet cu imperfecțiunea, altfel ea nu există. Până și inteligența artificială are limitările ei. Bărbatul ideal este cel din vise. Am încetat de mult să visez la cai verzi pe pereți. Asta o pot face doar pe scenă”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 aug 2023, 11:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience