Mirela Vescan și Thea Haimovitz revin cu emisiunea Mi-Th Influencer, la DC News și Spectacola

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vescan și Thea Haimovitz
EXCLUSIV
Descriere foto: Mirela Vescan și Thea Haimovitz

Mirela Vescan și Thea Haimovitz revin cu emisiunea Mi-Th influencer, duminică, 25 iunie 2023, la ora 11.00 pe Facebook și Youtube - DC News, DC News TV și Spectacola.ro. 

Invitatele acestei emisiuni sunt două adolescente care cochetează cu modelling-ul. Împreună cu gazdele emisiunii vor povesti detalii legate de viața de model, de viața de elev și multe alte subiecte interesante. 

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Youtube video image

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică, 25 iunie 2023, de la ora 11.00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News, Spectacola, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201        Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel