Mirela Vaida: Vine această generație și vinde pământul ca să-și ia BMW-uri, să plimbe gagici de 14 ani prin sat. Apoi bagă 250 km/h și - Doamne ferește - sfârșesc într-un copac

Data publicării:
Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida a avut o reacție după ce Mădălin, un tânăr din Olt, orbit de gelozie, a murit într-un tragic accident.

Mădălin a fugit cu mașina după un „presupus amant” al unei minore cu care el a avut o relație. Tânărul gelos a sfârșit într-un copac din cauza vitezei.

 

În acest context, Mirela Vaida a vorbit, la modul general, despre tânăra generație care vinde pământurile bunicilor și străbunicilor, pentru a-și lua mașini. 

 

„Înțelegem că s-au vândut niște pogoane de pământ... - asta este o chestiune care pe mine mă sensibilizează foarte tare - pe care bunicii și străbunicii le-au muncit cu mâinile lor. Le-au lăsat moștenire, după ce s-au bătut frații și surorile la succesiune ca să aibă pogonul lui de pământ.

 

Și acum vine această generație și vinde pământul - poate unor români, poate unor cetățeni străini - ca să ne luăm niște BMW-uri, ca să plimbăm niște gagici de 14 ani prin sat, ca să ne dăm un pic mari. Eu aici nu vorbesc de Mădălin, ci de un exemplu de generație care are alte valori și care vinde toată munca și agoniseala unor părinți - singura lor avere - pentru a-și lua mașini. Și ce facem cu aceste mașini? Băgăm 250 km/h și Doamne ferește sfârșim într-un copac! Uitați-vă un pic cum poate fi viața asta de perfidă!”, a zis Mirela Vaida la Acces Direct.

 

În multe comunități, fenomenul tinerilor care vând pământurile moștenite de la bunici pentru a-și cumpăra mașini este unul cu repercusiuni grave. Această acțiune poate fi motivată de dorința de a obține rapid un nivel de confort material sau de a-și satisface anumite plăceri imediate, precum posesia unei mașini noi sau participarea la anumite activități sociale. Cu toate acestea, este important să înțelegem că această decizie poate avea consecințe pe termen lung atât pentru tineri, cât și pentru comunitățile lor.

Atunci când tinerii vând pământul moștenit, ei pot pierde legătura cu rădăcinile lor și cu tradițiile familiale. De asemenea, se poate diminua potențialul economic și de dezvoltare al comunității, deoarece terenurile agricole pot oferi o sursă de venit stabilă și sustenabilă în timp. Mai mult, investiția în mașini poate duce la dependență de un mod de transport care poate fi costisitor în întreținere și care poate prezenta riscuri în ceea ce privește siguranța rutieră.

 

VEZI ȘI: Mirela Vaida a izbucnit după ce Mădălin a murit urmărind un presupus amant. Subiectul despre care nu vorbește nimeni în acest caz dramatic:

https://www.spectacola.ro/mirela-vaida-a-izbucnit-dupa-ce-madalin-a-murit-urmarind-un-presupus-amant-subiectul-despre-care-nu-vorbeste-nimeni-in-acest-caz-dramatic_38585.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel