Mirela Vaida și-a sărbătorit fiul, de Sfântul Alexandru. Fanii i-au fost „alături”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Mirela Vaida
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Mirela Vaida

Fanii Mirelei Vaida i-au fost „alături” cu ocazia celebrării fiului său- Alexandru.

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de emisiuni din România, ea intrând în contact cu sute de persoane cu fel de fel de povești uimitoare. În urma scandalului controversat dintre Mirela Vaida și femeia dezbrăcată care îi intrase în platou cu un bolovan, numele său era nelipsit de pe buzele românilor. Vedeta este foarte apropiată de publicul său, mai ales când vine vorba despre evenimente speciale. Cu ocazia zilei de 30 august, Mirela Vaida a ținut să facă o declarație specială atât fiului său, cât și persoanelor care o urmăresc și sunt protejate de Sfântul Alexandru. 

Mirela Vaida și-a sărbătorit fiul

Urarea vedetei nu a rămas fără răspunsuri din partea fanilor ei, mai ales că Mirela a reușit să pună bazele unei comunități puternice în jurul său. 

Ea și-a început urarea prin a-l sărbători pe fiul său, Alexandru.

”La mulți ani, Alexandru și Alexandra. Noi avem doi Alexandri în casă: tati și Vladimir-Alexandru! Să fiți fericiți cu toții, sănătoși și împliniți în toate! Să aveți o zi minunată!, a fost mesajul vedetei, în spațiul online.

Fanii nu s-au oprit din urări

Fanii nu au rămași neauziți în urma interesulu pe care l-a arătat Mirela Vaida față de comunitate:

„La mulți sărbătoriților de ziua onomastică!, a  spus o persoană.

„La mulți ani cu sănătate și bucurii. Și noi avem tot doi, Monica Alexandra fiica și Maximilian Alexandru, nepoțelul meu drag.”, a mai spus altcineva.

„La mulți ani Vlad! Să-ți dea Dumnezeu multă sănătate!”, i-a urat un internaut fiului Mirelei Vaida.

„La mulți ani tuturor Alexandru în viața voastră. Dumnezeul meu să vă ocrotească întotdeauna! Doamne ajută! Amin!” a mai zis o altă persoană.

Dezvăluirea tristă făcută publicului

Mirela Vaida s-a confruntat și ea cu momente dezastruoase. Vedeta a pierdut două sarcini de-a lungul timpului. Cu înțelegere, răbdare și credință, vedeta a reușit să aibă copii într-un final.

„M-am căsătorit după patru ani de relație. Nu am putut să am imediat copii. Începusem să-mi pierd speranța că voi putea să devin mamă pe cale naturală. Atunci m-am gândit la mama și bunica mea care au avut mulți copii. Am și pierdut două sarcini. Am avut răbdare. După trei ani de rugăciuni și încercări am rămas însărcinată cu Carla, fără să-mi doresc atât de repede al doilea copil, la zece luni ale Carlei am rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil”, a povestit aceasta, potrivit  Antena 3.

Cu toate acestea, prezentatoarea nu ar refuza încă un membru al familiei, spunând că nu ar refuza un al treilea copil

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a mai dezvăluit Mirela Vaida, potrivit sursei menționate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel