Mirela Vaida, noi informații despre femeia care a atacat-o. Ce se întâmplă cu dosarul: „Încadrarea juridică a fost schimbată”

Data publicării:
Mirela Vaida, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa instagram

Mirela Vaida a făcut noi dezvăuiri despre femeia care a atacat-o la Acces Direct cu un bolovan.

Recent, Mirela Vaida a fost atacată în direct în timpul emisiunii Acces Direct de către o femeie care a intrat în platoul complet dezbrăcată și cu un bolovan uriaș. Recent, Mirela Vaida a făcut noi dezvăluiri cu privire la cazul terifiant. Prezentatoarea TV a mărturisit că încadrarea juridică a fost schimbată. Astfel, conform spuselor îndrăgitei prezentatoare, nu ar fi fost vorba doar despre amenințare, ci despre tentativă de omor.

Mai mult decât atât, Mirela Vaida a declarat că dosarul se află acum la omoruri, la Poliția Bucureștiului, mai exact la Inspectoratul Poliției.

„Este grav. Și faptul că a fost pe bune confirmă faptul că și încadrarea juridică a fost schimbată în ceea ce privește ce s-a întâmplat aici în platou. Nu a fost doar amenințare, ci tentativă de omor. Dosarul e la omoruri, la Poliția Capitalei, la Inspectoratul Poliției”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida a mai spus că încă nu a reușit să treacă peste acest moment tragic.

Citește și: Mirela Vaida, amenințată de criminala de la metrou: ”Mirelo, de ce m-ai pus la Acces Direct?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel