Mirela Vaida, amenințată de criminala de la metrou: ”Mirelo, de ce m-ai pus la Acces Direct?”

Data publicării:
Mirela Vaida, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa instagram

Mirela Vaida a primit mai multe amenințări de la un internaut, ce activează pe rețelele de socializare sub numele criminalei de la metrou.

Zilele trecute, Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite, după ce  a fost atacată în studioul emisiunii Acces Direct de către o femeie cu probleme psihice. După acest moment terifiant, Mirela Vaida a mărturisit că de ceva timp primește mesaje de amenințare de la un internaut, ce activează pe rețelele de socializare, care folosește numele de Magdalena Șerban, adică exact numele criminalei de la metrou. 

Persoana din spatele acestui cont a comentat la mai multe materiale video postate de Mirela Vaida pe YouTube.

„Mirela, să îți cadă soarta mea în sufletul tău, să faci bebei în… De ce m-ai pus fă pe Acces Direct”; ”Bă, să vii la Târgșor, să vedem dacă acolo mai ai limbariță”; ”Zi, fă, Mirelo, de ce m-ai pus la Acces Direct?”; ”Hai, că vede ea în 16 ani”, sunt câteva dintre amenințările pe care presupusa Magdalena Șerban le-a lansat la adresa Mirelei Vaida, potrivit WOWbiz.ro.

Mirela Vaida se teme pentru viața ei!

După toate cele întâmplate, Mirela Vaida a mărturisit că se teme pentru viața ei și vrea să ia măsuri în acest caz.

„Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”.

Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a declarat Mirela Vaida.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel