Mirela Vaida, noi detalii despre starea de sănătate a băiatului său. Afecțiunea care l-a adus pe masa de operație: „De multe ori îl certam și nu înțelegeam”

Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida a oferit noi informații cu privire la intervenția suferită de băiatul său.

Mirela Vaida a anunțat printr-un mesaj extrem de neașteptat faptul că în familia sa a avut loc o situație extrem de neașteptată recent, când a fost nevoită să ajungă cu unul dintre copiii săi pe masa de operație. Vladimir, copilul mijlociu al vedetei, a fost nevoit să sufere o intervenție la ambii ochi, lucru care a afectat-o extrem de tare pe prezentatoarea de la Acces Direct. Imediat ce au auzit veștile triste, întrucât aceasta nu a dat niciun minut de înțeles că ar trece printr-o astfel de suferință, fanii și-au dorit să știe care a fost afecțiunea care l-a adus pe Vladimir pe masa de operație.

„Vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje pe care mi le-ați trimis. A fost o perioadă foarte grea despre care nu am vrut să vorbesc, pentru că am vrut să trec peste bine peste asta, a fost o perioadă cu foarte multe filmări pe care am gestionat-o foarte greu, dar în final sunt un om, sunt mamă și nimic nu e mai important decât copiii mei. Acum suntem bine, suntem acasă, dar nu că a fost greu, a fost cumplit. A fost prima experiență și sper să fie ultima.”, a spus Mirela Vaida pe Instastory cu ochii în lacrimi.

Citește și: Oana Roman, cu ochii în lacrimi: „Sunt în fiecare zi martora suferinței unui copil. Mă simt neputincioasă”

Afecțiunea cu care s-a confruntat băiatul Mirelei Vaida

Așadar, în continuare, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi și care este afecțiunea băiatului care i-a obligat practic pe părinții să ia această decizie grea și să-l opereze. Chiar dacă aceasta spune că a văzut semnele de mai mult timp, nu s-ar fi gândit niciodată că poate fi vorba despre ceva atât de grav. 

„Pentru că m-ați întrebat ce afecțiune a avut copilul meu, el a avut diplopie, adică vedere dublă. Deci el nu vedea un obiect, vedea două, ochii nu focalizau în același punct, ci în două puncte diferite, el vedea de două ori imaginea. Noi de multe ori îl certam că nu dă cu racheta în minge, că nu nimerește nu știu ce, că se împiedică, cădea de multe ori și nu înțelegeam. L-am dus la foarte multe spitale și nimeni nu ne-a spus că are vedere dublă. Am înțeles într-un final că are diplopie, astigmatism și strabism și nu se putea fără operație.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida. Și-a operat băiatul de urgență: „A fost cumplit, traumatizant. În ultima perioada n-am fost om!”

Sfatul Mirelei Vaida pentru părinți

În final, vedeta a avut și un sfat prețios pentru toți părinții. Aceasta îndeamnă adulții să nu-și neglijeze copiii, așa cum chiar ea recunoaște că a făcut-o, cu credința faptului că totul va fi bine și că aceste chestiuni sunt doar de moment. 

„Noi am văzut primele semne încă de la 2-3 ani, dar citeam pe internet că copilului poate încă să-i mai joace vederea și până se stabilizează nu-i o problemă, după care i-am dus periodic pe toți la control la șase luni. Recomand părinților să meargă la control din primii ani de viață, să nu fie prea târziu. Noi ne luăm cu munca, cu viteza vieții, lăsăm copiii, spunem că le trece, nu e așa, aveți încredere în copiii voștri și în semnalele pe care ei vi le dau.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Laura Cosoi a dezvăluit din greșeală sexul bebelușului? Cum s-a dat actrița de gol fără să vrea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel