Laura Cosoi a dezvăluit din greșeală sexul bebelușului? Cum s-a dat actrița de gol fără să vrea

Data publicării:

Laura Cosoi a dezvăluit mai multe detalii despre cea de-a patra sarcină.

Laura Cosoi se apropie din ce în ce mai mult de momentul în care va deveni mămică pentru a patra oară. Vedea este extrem de fericită și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care familia sa va deveni și mai numeroasă de atât. Cu toate acestea, chiar dacă fanii au fost extrem de curioși să afle dacă în viața vedetei va intra de data aceasta un băiețel sau tot o fetiță, actrița și-a dorit să mențină suspansul în continuare și să dea vestea cea mare atunci, la naștere. În cadrul unui interviu, aceasta pare să se fi dat de gol și să fi dezvăluit ce va aduce pe lume fără să vrea.

„Cum voi fi eu mamă pentru a patra oară cred că depinde de multe lucruri și nu are neapărat legătură cu copiii. Este vorba despre cât sunt de liniștită, cât de bine merg proiectele, cum mă înțeleg cu Cosmin, dacă dorm sau nu, dacă fac sport sau nu.

Depinde cum este copilul. Toate cele trei fetițe nu au fost agitate. Au dormit nopțile, am reușit să alăptez mereu. În viața mea, lucrurile au mers bine. Mă aștept să fie totul în regulă, doar că nu se știe niciodată.”, a declarat Laura Cosoi pentru Playtech.

Te-ar putea interesa și: Rețeta delicioasă de papanași cu brânză de vaci a Laurei Cosoi: „Mi s-a făcut dor de copilărie. Mama îi prepară destul de des”

Laura Cosoi a dezvăluit din greșeală sexul copilului?

Astfel, Laura Cosoi a spus într-un moment de neatenție faptul că speră să fie doar „sănătos”, raportându-se la bebeluș ca find un băiețel. Cu toate acestea, ea s-a corectat rapid, spunând că se referă în general la micuțul care va veni pe lume, însă mulți au rămas cu un semn de întrebare.

„Doamne-ajută să fie sănătos… copilul! Vreau să nasc natural, am născut toți copiii pe cale naturală. Pentru mine, nașterile naturale sunt cele mai frumoase experiențe personale. Fetițele au fost foarte fericite și Rita a fost foarte nostimă. Mi-a zis că o luăm iar de la capăt și că mă va ajuta să schimb scutece. Fetele, în general, au acest instinct matern.”, a mai spus actrița, pentru sursa citată.

Citește și: Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida. Și-a operat băiatul de urgență: „A fost cumplit, traumatizant. În ultima perioada n-am fost om!”

Când va naște și cât va lipsi din planul profesional

A început numărătoarea inversă pentru Laura Cosoi, care va naște în această vară. Astfel, pentru a-și dedica exclusiv primele luni din viața bebelușului său, actrița dezvăluia în trecut faptul că își va întrerupe activitatea profesională până în toamnă. Aceasta va mai putea fi urmărită în proiecte până în luna iunie, când are de gând să își ia o pauză de la carieră și să se pregătească pentru această nouă etapă în care trebuie să pătrundă curând.

„Pentru că voi naște în vară, voi face o pauză până la toamnă, când voi reveni. Nu renunț, îmi iau avans și aș vrea ca în iunie și iulie să am o pauză.”, a declarat Laura Cosoi, într-un interviu pentru Antena Stars. 

Te-ar putea interesa și: Câte zile putem mânca ouăle roșii de Paște, după ce le-am vopsit. Medicul Doru Negru, regula pentru a depăși toxiinfecțiile alimentare/ video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel