Constantin Enceanu, semn bizar la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a rămas șocat: „La un moment dat, mi s-a făcut pielea de găină”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Constantin Enceanu, captură Youtube
Descriere foto: Sursa foto: Constantin Enceanu, captură Youtube

Constantin Enceanu a avut parte de o întâmplare stranie la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. 

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian, a lansat o melodie în memoria regretatului artist. Interpretul de muzică populară a ținut să lanseze piesa în Săptămâna Mare. Constantin Enceanu a povestit prin ce întâmplări stranii a trecut în timp ce filma videoclipul. 

„Clipul e terminat de vreo trei săptămâni, dar am așteptat special Săptămâna Patimilor pentru că este perioada în care ne aducem aminte de cei plecați în lumea fără dor, Parcă mai mult că oricând vrem să le aprindem o lumânare, să le aducem un omagiu și să ne amintim de ei.

Așa am gândit videoclipul, am parcurs întreagă viață a lui Mîțu, am plecat din satul natal unde el cutreieră dealurile, am filmat Podul lui Dumnezeu de care vorbea cu multă dragoste, Biserica din sat.

Am filmat la morile de apă, la intrare în Isverna. Crede-mă că era o zi de primăvară, soare cu dinți, destul de frig. De trei ori am înregistrat piesă aici și de fiecare dată, la ultima strofă, s-a auzit un vuiet, se mișcau frunzele… am și zis: parcă Petre ne da un semn. Am zis că prima oară a fost o întâmplare, însă, a două oară la fel, a treia oară la fel… de fiecare dată, pe ultima strofă se producea acest vuiet, zgomot al pădurii. Recunosc că la un moment dat mi s-a făcut pielea de găînă. Totuși, sufletul lui e aici, pe lângă noi, ne urmărește. I-am zis și cameramanului că ceva nu e în regulă”,  a declarat Constantin Enceanu pentru Star Popular.

Constantin Enceanu nu poate cânta melodia live

„Am vrut să închei videoclipul la mormânt, să-i aprind o lumânare, să pot să-i spun în gând: Petre, îmi pare rău de tot ce ți s-a întâmplat, sper să te bucure că această melodie e tot ceea ce a însemnat între noi că prieteni. Am pus tot sufletul și cred că se simte acest lucru. De fiecare dată, la a două strofă trebuia să opresc pentru că îmi dădeau lacrimile. Nici acum nu pot s-o cant live, îmi dau lacrimile, nu pot să mă stăpânesc. Și acolo am înregistrat de vreo 10 ori pentru că nu ne ieșea, se stingea lumânarea. Parcă era ceva, un semn”,  a mai marturisit artistul pentru sursa citată anterior. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel