Mirela Vaida, în stare de șoc după ce a fost atacată: „Nu este o farsă. Mi-am văzut moartea cu ochii”. Cum a reușit femeia dezbrăcată să pătrundă în platoul emisiunii

Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Vaida a trecut prin spaima vieții ei vineri, în timp ce prezenta emisiunea „Acces Direct”. Artista a fost atacată de o femeie complet dezbrăcată, care s-a năpustit asupra ei cu un bolovan. 

Vineri, o femeie complet dezbrăcată a pătruns în platoul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, acolo unde a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan. Prezentatoarea Tv a avut o reacție excelentă, așa că a reușit să fugă din calea obiectului aruncat direct înspre capul ei. Strigătul de groază al artistei s-a auzit în direct, în timp ce telespectacorii priveau îngroziți toată scena.

"Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fix în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat pe o ușă lăturalnică.
M-am interesat și colegii mei nu spun să fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o pătură, cu o prelată, o draperie, nu știu ce au găsit aici. Am chemat poliția și eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe să pot cât de cât să mă calmez pentru că sunt în șoc", a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, chiar după incidentul șocant. 

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată chiar în timpul emisiunii. Cine este agresoarea și ce are de împărțit cu prezentatoarea TV

 


După incident, Mirela Vaida a ținut să le explice fanilor de pe Instagram cum a decurs tot incidentul, după ce mai multe voci au sugerat că ar fi fost vorba de o farsă. 

 


"Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte pentru că era pregătit un weekend cu familie la munte. Sigur că sunt încă în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, le doresc să nu trăiască, cu mâna pe suflet, ceea ce am trăit eu astăzi. Pentru că mi-am văzut moartea cu ochii. Mai multe detalii cred că o să am luni de la poliție și cred că luni o să fiu în stare să vă povestesc și ce s-a întâmplat.

Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea era laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a declarat Mirela Vaida, pe pagina sa de Instagram."


Vedeta a explicat clar că nu a fost vorba de o farsă și că toată scena de groază a fost reală. 

Nu. Nu există așa ceva. Niciodată în viața mea n-am făcut astfel de lucruri. Nu suntem la o emisiune de divertisment farse. Imi este teamă că cei pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem să nu se răzbune. În acest moment îmi este teamă pentru viața mea”, a declarat Mirela Vaida.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel