Mirela Vaida, în lacrimi în fața secției de Poliție. Prezentatoarea TV a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o

Data publicării:
Mirela Vaida, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa instagram

Mirela Vaida a ajuns la Poliție, acolo unde a depus o plângere împotriva atacatoarei sale.

În urma incidentului terifiant, când Mirela Vaida a fost atacată în direct în timpul emisiunii Acces Direct de către o femeie care a intrat în platoul complet dezbrăcată și cu un bolovan uriaș, prezentatoarea TV a decis să facă o plângere la Poliție împotriva femeii care a atacat-o.

Ajunsă în fața secției de Politție, vedeta și-a putut stăpâni cu greu lacrimile. Aceasta a mărturisit că primește foarte multe mesaje cu amenințări, însă nu le-a luat în seamă până acum. Vedeta susține că ar putea exista o legătură între atacatoarea ei și criminala de la metrou, Magdalena Șerban. Prezentatoarea TV a mărturisit că aceasta ar fi contactat-o din închisoare pentru a-i amenința viața.

„Nu mă simt bine, vă dați seama. Sunt pentru prima dată aici, că-mi vine să și plâng. Nu am mai fost niciodată să depun o plângere și nu am mai trecut prin așa ceva. Am zis că o să fiu puternică, dar cred că emisiunea de astăzi va fi una grea pentru mine. Mi-au spus colegii că avem imaginile de pe camera de luat vederi și cred că va fi destul de greu să o duc. Da, primesc amenințări multe și o să înaintez plângere penală și pentru asta, adică primim foarte multe amenințări și în mediul online și nu le luăm în serios pentru că toată lumea își permite să facă și să spună orice.”, a spus Mirela Vaida, la Antena Stars.

Prezentatoarea Tv a mărturisit că este pregătită să depună plângere penală împotriva celor care i-au vrut răul.

„Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață. Ne imaginăm că dacă putem zice orice oriunde despre persoanele publice suntem un fel de dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor. Pot să înțeleg că fiecare e liber să scrie și să facă ce vrea, dar în momentul în care lucrurile trec din viața virtuală în cea reală și oamenii vin cu pietre la propriu asupra ta, lucrurile devin grave și trebuie să facem un demers în acest sens.”, a mai spus Mirela Vaida pentru sursa citată.

În legătură cu modalitatea în care femeia a intrat în platou, Mirela Vaida nu înțelege cum s-a putut întâmpla acest lucru.

„De când sunt la Acces Direct noi nu avem public. Eu am fost și acum 4 ani, nu există. Nu știu cum a ajuns acolo, nu înțeleg cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo la ora la care începe emisiunea. Să știe unde, să știe intrarea, traiectoria, sunt foate multe semne de întrebare, eu cred că a acționat la pont. Asta îmi este mai grav, nu știu cine ar fi putut-o trimite.”, a mai spus prezentatoarea TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel