Mirela Vaida, despre afecțiunea gravă cu care se confruntă copiii ei: „A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”

Data publicării:
Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida a dezvăluit diagnosticul pe care l-au primit cei trei copii ai ei, încă de la naștere. 

Mirela Vaida este mămica a trei copii superbi și este foarte implicată în creșterea și educarea lor chiar dacă trebuie să își împartă timpul între casă și familie. Cei trei copii ai vedetei au primit un diagnostic destul de grav din partea medicilor, încă de la naștere. Vedeta spune că nu a știu ce trebuie să facă, iar la început i-a fost foarte greu. 


Toți copiii vedetei suferă de dermatită atopică, o boală de piele care se manifestă prin piele sensibilă, uscată, prurit și uneori răni deschise. Mirela Vaida a dezvăluit că fiul cel mare este cel mai puțin afectat de această boală. Acum situația este sub control, deoarece prezentatoarea TV a găsit anumite creme care să aline suferința micuților. 


„ Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp. 


Mirela Vaida și soțul ei își mai doresc o fetiță, chiar dacă au deja 3 copii minunați. Vedeta a dezvăluit recent și care este secretul ei pentru o căsnicie fericită. Prezentatoarea Tv spune că de când au apărut copiii relația de cuplu este și mai sudată și mai fericită. Mirela Vaida spune că viața cu trei copii le ocupă tot timpul și de multe ori singurul obiectiv al relației este creșterea celor mici. 


”Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie”, a povestit Mirela Vaida pentru OkMagazine.ro.

 

Citește și: Ce obiecte de mare valoare se ascundeau în casa lui Petrică Mâțu Stoian. Declarațiile făcute chiar de vecinul regretatului artist



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel