Mirela Retegan, motivul pentru care a decis să formeze Gașca Zurli: „Am stat în Piaţa Constituţiei, cinci ore, în picioare, ca să vedem actorii din telenovele”

Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Retegan, cunoscută drept “Tanti Prezezentatoare” sau Antrenorul Părinților, a dezvăluit motivul pentru care a luat decizia de a forma Gașca Zurli. 

Mirela Retegan își folosește imaginația, energia și empatia ca să-i învețe pe părinții români cum să se joace cu copiii lor. În urmă cu mai mulți ani, “Tanti Prezezentatoare” a luat decizia de a forma o echipă care să se ocupe de distracția copiilor. Gașca Zurli a cunoscut un succes uriaș, iar publicul, cu mic cu mare, a îndrăgit imediat trupa veselă. 


Mirela Retegan a fost invitată în emisiunea ”În direct cu VIAȚA”, realizată de Liana Stanciu, unde a vorbit despre cum a luat naștere Gașca Zurli, dar și despre cum arată programul lor în această vară. 


Liana Stanciu: Cum s-a născut Gaşca Zurli

Mirela Retegan: Devenind mamă, am văzut nevoile societăţii româneşti, lucruri pe care mi le-aş fi dorit pentru copilul meu. „Zurli” e, unde e, pentru că tot ceea ce am făcut e ca şi pentru copilul meu. Mai sunt persoane care se supără şi spun „Stăm în soare, ne-a bătut soarele o oră cu copiii în braţe...”. Şi am zis „Bucuraţi-vă, pentru că eu am făcut acelaşi lucru, când Maia avea vârsta copiilor voştri. Am stat în Piaţa Constituţiei, cinci ore, în picioare, ca să vedem actorii din telenovele. Pentru că la asta se uitau toţi copiii. Părinţii se uitau cu ei la telenovele şi copiii erau fanii telenovelelor. Noi am venit cu un produs care îi învaţă lucruri frumoase, în cântecele noastre mesajele sunt pozitive şi chiar merită să staţi o oră în soare.

Liana Stanciu: Ce mai faci, ce mai e nou, pentru că o parte dintre copii au crescu şi deja sunt adolescenţi...

Mirela Retegan: Mi se pare fabulos să-i văd cât sunt de mari şi de frumoşi şi sunt fericită să fiu parte din copilăria lor. Am fost săptămâna trecută în Apuseni şi la intrare în Roşia Montana au venit cinci autocare în care erau foarte mulţi preadolescenţi şi adolescenţi. Surpriza a fost imensă când s-a făcut o coadă imensă cu copii care spuneau „Puteţi să faceţi un filmuleţ pentru mama, pentru că vă iubeşte foarte tare şi veneam cu ea la spectacolele voastre şi de la mama am descoperit Zurli...”. Şi eu făceam filmuleţe zicând „Aveţi un copil extraordinar!... Yes!... Aveţi o fetiţă minunată!... Yes!...”. Tot timpul facem lucruri noi. Acum, de exemplu, în perioada de vară Gaşca merge la mare cu un spectacol. Joacă sub cupola Circului Bellucci pentru copiii care vin din ţară pe Litoral şi care nu au ocazia să ne vadă în timpul anului”, a spus Mirela Retegan în emisiunea „În direct cu Viaţa”, la TVR 2 

Dieta „Fix la Fix”. Mirela Retegan, despre fenomenul prin care îți poți schimba viața: „Ăsta este secretul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel