Mirela Retegan, gest emoționant pentru mama sa: „Nu sunt cadouri de la mine, astea sunt niște bilete speciale care vin prin Sindicatul lui Dumnezeu”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Retegan, foto Facebook
Descriere foto: Mirela Retegan, foto Facebook

Mirela Retegan a dezvăluit că, în fiecare an, de când s-a născut fiica ei, își trimite părinții în vacanță. 

Mirela Retegan a povestit, pe rețelele de socializare, cum a ajuns să își trimită părinții în concediu, în fiacare an. Părinții vedetei nu au fost în vacanță până să se nască Maya, nepoata lor. 

„Părinții mei nu au fost “duși în concediu” . Pentru ei concediu însemna acel moment al anului în care puteau să-și ia câteva zile legate, în care să fugă la țară și să-și ajute familia în agricultură. 
N-au considerat niciodată ca merită să merga la munte , la mare, in stațiune - mai multe zile, și să stea degeaba.
Primele concedii le-au făcut după ce a apărut Maya și eu i-am trimis în vacanță cu ea văzând din asta o dublă oportunitate . Ei profitau de timpul  petrecut cu copilul meu care beneficia de vitamina D, iar eu puteam să-mi văd de treburile mele. 
Am păstrat obiceiul vacanțelor și după ce Maya a  crescut, pentru că mi s-a părut important să îi Împing puțin de la spate să facă lucruri și doar pentru ei . 
Zilele trecute vorbeam cu mama la telefon și o întreb și ce face. 
-Stau pe bancă în fața blocului 
- Păi, și vacanța ? unde pleci în vara asta . 
- Vacanța aia plătită de tine in fiecare an?  mă întreabă mama cu zâmbetul pe buze? amintindu-mi in felul ăsta, că nu am stabilit nimic. 
- da da aia, i-am zis eu râzând, te rog să te gândești la un loc în care îți dorești foarte tare să ajungi și n-ai reușit până la 73 de ani . 
- Herculane ! zicea fără să clipească . 
Herculane să fie, O trimit acolo împreună cu Jeni, prietena mea și a ei,unul dintre îngerii de pe pământ, care a fost alături de noi de fiecare dată când am avut nevoie, iar eu în felul ăsta aleg să le fac fericite pe amândouă . 
- Să nu cheltui prea mult, îmi zicea mama preocupată în permanență să nu “stric bani” pentru ea . 
-Mama, astea nu sunt cadouri de la mine, astea sunt niște bilete speciale care vin prin Sindicatul lui Dumnezeu . Toti oamenii care fac lucruri frumoase pe pământ, cotizează acolo în cer și Dumnezeu, din când în când emite niște bilete de vacanță. Eu  sunt doar un lucrător în care El are încredere că dă biletele astea la cine trebuie. 
Am râs împreună și abia aștept să primesc fotografii și să-mi spună povești despre vacanța de anul acesta. 
Eu nu știu dacă am un cont în Banca favorurilor pe care sigur Dumnezeu a deschis-o în Cer, dar sper că undeva, acolo în cămara lui, există o pușculiță pe care scrie Mirela”; a povestit Mirela Retegan pe Facebook. 

Mirela Retegan, motivul pentru care a decis să formeze Gașca Zurli: „Am stat în Piaţa Constituţiei, cinci ore, în picioare, ca să vedem actorii din telenovele”

 

Mirela Retegan a îndeplinit dorința tatălui său: „A iubit-o pe Maya ca pe ochii din cap”. 

 

Mirela Retegan a povestit, pe rețelele de socializare, cum visul cel mai mare al tatălui său. Părintele vedetei își dorea ca nepoata sa, Maya, să devină șofer și ca Mirela să reușească să-i cumpere o mașină. Deși acesta își dorea ca toate astea să se întâmple atunci când Maya împlinea 18 ani, Mirela a reușit să le realizeze abia acum, la aniversarea fiicei sale de 21 de ani. 


„Ieri am împlinit un vis al tatălui meu.
A iubit-o pe Maya ca pe ochii din cap, s-a mutat în București și a locuit cu noi vreo șase ani ca să aibă grijă de ea - pentru că era convins că eu alerg dintr-o parte în alta și “nimeni nu stă cu copila asta așa cum ar fi meritat cineva să o îngrijească și să o iubească”, i-a spus maică-mii.

Așa că și-a proiectat tot felul de vise și speranțe în legătură cu ea. Încă de mică îi spunea Mayei: 
- O să faci 18 ani, îți iei permisu și la majorat, “mă-ta” o să-ți cumpere o mașină. Eu n-am putut să-i cumpăr ei, da' ea e mai deșteaptă ca mine și sigur, până când o să faci tu 18 ani, o să-și poată permite să-ți facă un cadou ca ăsta. Iar tu o să vii la Dej să ne vezi de fiecare dată când o să vrei!

La 18 ani, Maya nu avea carnet. Abia anul trecut a făcut școala. Așa că acum, la 21 de ani ( la majoratul internațional ) - am împlinit visul tatălui meu și am oferit Mayei una dintre cele mai mari surprize, pentru că nici măcar prin gând nu-i trecea că o să i se întâmple asta. 

Prima mea mașină a fost un Renault 5 și a costat 1800 de mărci. Aveam 26 de ani, împrumutasem banii de la mama, de la verișori, făcusem și un credit și mi-a luat vreo doi ani să achit mașina. La aproape 25 de ani distanță, sunt fericită să mă uit în urmă și să pot să-i ofer copilului meu un cadou pe care tata ar fi vrut să mi-l dea el mie.
Astăzi eu închid un cerc așa cum ar fi vrut el să se închidă. I-am simțit aripa de înger atunci când Maya și-a primit mașina.

 

Vă doresc din toată inima să puteți să le oferiți copiilor voștri ceea ce vă doriți voi - atâta timp cât ceea ce vă doriți voi se potrivește cu ceea ce își doresc ei!

PS Tata avea o mașina fix aceeași culoare, Dacia 1310, cu care plimba copiii din Dej-Triaj. Era printre foarte puținii care aveau așa ceva.

Prima mea mașina, Renaul5 rosu a rămas la SATU Mare și s au bucurat mai mulți prieteni de ea.
Majoritatea mașinilor pe care le am avut, mai ieftine și mai scumpe, au fost roșii”, a relatat Mirela Retegan pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel