Mirela Retegan, anunț de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu Gașca Zurli, după ce mai multe persoane s-au retras din proiect: „Ca să nu mai facă nimeni nicio presupunere”

Data publicării:
Mirela Retegan, foto TVR 2
Descriere foto: Mirela Retegan, foto TVR 2

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, a luat o decizie importantă cu privire la viitorul acestui proiect atât de îndrăgit de micuți.

După ce mai mulți membri din gașca Zurli au părăsit proiectul atât de iubit în rândul copiilor, printre care chiar și Fetița Zurli, oamenii au început să se întrebe ce se va întâmpla cu acest format și dacă viitoarele generații de micuți se vor mai putea bucura de cântecele și spectacolele vesele pe care aceștia le puneau mereu în scenă. Ba mai mult, anumite voci din online erau sigure de faptul că Zurli este de domeniul trecutului și că micuții vor fi nevoiți să-și găsească alți eroi.

Pentru a pune capăt zvonurilor și pentru a îndepărta toate aceste temeri venite chiar și din partea părinților, Mirela Retegan, fondatoarea proiectului, a dezvăluit ce se va întâmpla pe viitor cu Gașca Zurli.

„Ca să nu mai facă nimeni nicio presupunere, vă fac eu astăzi, clar și răspicat, promisiunea că Zurli nu se oprește. O să mergem mai departe cu Gașca Zurli, cu mine, cu oameni vechi și oameni noi, cu Maya și Mascotele Zurli, cu toți oamenii care vor să bată România de la un capăt la altul oprindu-se în toate orașele mari și mici, în sate și comune, să ducă Zurli-Bucuria în toată România.

Gașca Zurli nu se oprește!!!
Mai trebuie să ajungem în 275 de orașe din România ca să putem spune că am ajuns măcar o dată în fiecare oraș din țară și o să mă gândesc ce fac mai departe. Au plecat zeci de oameni în 17 ani. Au venit alții.(..)”, și-a început postarea Mirela Retegan, pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”


„Oamenii care le-au interpretat vin și pleacă”

Astfel, chiar dacă oamenii care au dat viață celor mai îndrăgite personaje în rândul copiilor au decis să se retragă din proiect, Mirela Retegan spune că asta nu înseamnă că Zurli a ajuns la final. Se vor găsi noi persoane care să interpreteze aceste imagini atât de idolatrizate, pe care viitoarele generații de copii trebuie să le întâlnească.

„Valorile Zurli le găsiți în cântece, în povești, în personaje și, din fericire, toate acestea sunt create de mine. Nimeni nu poate să plece cu nimic din ceea ce aparține copiilor și al lor trebuie să rămână.

Oamenii care le-au interpretat vin și pleacă. Personajele trebuie să ajungă mai departe în inimile copiilor români care trăiesc în toate colțurile României și ale lumii, în spitale, în școli, la țară și la oraș.

Și copiii care se nasc astăzi și cei care se vor naște peste 5 ani și copiii copiilor noștri o să se bucure de Fetița Zurli, Tura Vura, Clopoțel, Tashu…
Eu o să mă asigur de asta oricâte încercări o să vină peste mine. Nu sunt singură. Am lângă mine toți părinții de bun simț din România. Cu ei am ajuns până aici și miile de mesaje pe care le-am primit zilele astea îmi dau putere.”, a continuat ea. 

VEZI și: Eugenia Șerban, detalii șocante despre teroarea pe care o trăiește din cauza fiului ei: „Am luat ordin de protecție, pentru că îmi doresc să trăiesc”

Gașca Zurli merge mai departe

Astfel, chiar dacă dezamăgirea a fost mare, în momentul în care anumite personaje cheie au decis să spună „adio” proiectului, fondatoarea Zurli spune că nu se va da bătută atât de ușor și va duce mai departe, indiferent de obstacole, proiectul care a cucerit sute de copii de-a lungul timpului.

„Zurli merge mai departe cu toți oamenii care vor să muncească alături de mine și să facă mai frumoase viețile copiilor din România!

Zurli nu mai e doar brandul creat de mine. Zurli e astăzi un brand de țară și dincolo de beneficii are o imensă responsabilitatea - să păstreze magia din viața copiilor. Iar eu o să am grijă ca asta să se întâmple.”, a încheiat ea. 

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri cutremurătoare despre intervenția avută: „Eram pe moarte. Am făcut o operație extrem de periculoasă”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Retegan (@mirela.retegan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel