Mirela Retegan a îndeplinit dorința tatălui său: „A iubit-o pe Maya ca pe ochii din cap”. Ce cadou emoționant i-a dăruit fiicei sale

Mirela Retegan a reușit să împlinească o dorință a tatălui său. 

Mirela Retegan a povestit, pe rețelele de socializare, cum visul cel mai mare al tatălui său. Părintele vedetei își dorea ca nepoata sa, Maya, să devină șofer și ca Mirela să reușească să-i cumpere o mașină. Deși acesta își dorea ca toate astea să se întâmple atunci când Maya împlinea 18 ani, Mirela a reușit să le realizeze abia acum, la aniversarea fiicei sale de 21 de ani. 


„Ieri am împlinit un vis al tatălui meu.
A iubit-o pe Maya ca pe ochii din cap, s-a mutat în București și a locuit cu noi vreo șase ani ca să aibă grijă de ea - pentru că era convins că eu alerg dintr-o parte în alta și “nimeni nu stă cu copila asta așa cum ar fi meritat cineva să o îngrijească și să o iubească”, i-a spus maică-mii.

Așa că și-a proiectat tot felul de vise și speranțe în legătură cu ea. Încă de mică îi spunea Mayei: 
- O să faci 18 ani, îți iei permisu și la majorat, “mă-ta” o să-ți cumpere o mașină. Eu n-am putut să-i cumpăr ei, da' ea e mai deșteaptă ca mine și sigur, până când o să faci tu 18 ani, o să-și poată permite să-ți facă un cadou ca ăsta. Iar tu o să vii la Dej să ne vezi de fiecare dată când o să vrei!

La 18 ani, Maya nu avea carnet. Abia anul trecut a făcut școala. Așa că acum, la 21 de ani ( la majoratul internațional ) - am împlinit visul tatălui meu și am oferit Mayei una dintre cele mai mari surprize, pentru că nici măcar prin gând nu-i trecea că o să i se întâmple asta. 

Prima mea mașină a fost un Renault 5 și a costat 1800 de mărci. Aveam 26 de ani, împrumutasem banii de la mama, de la verișori, făcusem și un credit și mi-a luat vreo doi ani să achit mașina. La aproape 25 de ani distanță, sunt fericită să mă uit în urmă și să pot să-i ofer copilului meu un cadou pe care tata ar fi vrut să mi-l dea el mie.
Astăzi eu închid un cerc așa cum ar fi vrut el să se închidă. I-am simțit aripa de înger atunci când Maya și-a primit mașina.

Vă doresc din toată inima să puteți să le oferiți copiilor voștri ceea ce vă doriți voi - atâta timp cât ceea ce vă doriți voi se potrivește cu ceea ce își doresc ei!

PS Tata avea o mașina fix aceeași culoare, Dacia 1310, cu care plimba copiii din Dej-Triaj. Era printre foarte puținii care aveau așa ceva.

Prima mea mașina, Renaul5 rosu a rămas la SATU Mare și s au bucurat mai mulți prieteni de ea.
Majoritatea mașinilor pe care le am avut, mai ieftine și mai scumpe, au fost roșii”, a relatat Mirela Retegan pe rețelele de socializare. 

Dieta „Fix la Fix”. Mirela Retegan, despre fenomenul prin care îți poți schimba viața: „Ăsta este secretul”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 25 mai 2022, 10:06 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience