Mirela Petcu Ecobici, progrese în lupta împotriva cancerului. Make-up artista, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, a anunțat că boala a stagnat: „Ne-am bucurat mult”

Data publicării:
Mirela
Descriere foto: Mirela

Mirela Petcu Ecobici, make-up artist, a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu aproape un an. După o serie de investigații și o operație dificilă, a primit o veste cutremurătoare: boala se afla în stadiu terminal, iar medicii i-au mai dat cel mult un an de trăit. Ultimele analize au adus o veste neașteptată și plină de speranță, cancerul a stagnat.

A trecut aproape un an de când Mirela Petcu Ecobici, make-up artist, a fost diagnosticată cu cancer. Au urmat multe investigații, dar și o operație dificilă prin care a fost nevoită să treacă. Veștile rele însă nu se opreau aici. Make-up artista avea să afle că boala se află în stadiu terminal și mai are doar câteva luni de trăit. Pentru o mamă, gândul de a nu-și mai vedea copilul crescând a fost devastator. A luptat și luptă în continuare, atât pentru ea, cât și pentru fiica și familia sa, pentru a învinge boala nemiloasă.

„Dragii mei, am nevoie mai mult ca oricând să vă rugați pentru mine. Să mă ajutați să urce la slava cerului ruga mea de vindecare. În iulie 2023 am fost diagnosticată cu cancer și după o operație grea și multe investigații a venit cruntul răspuns că este stadiu terminal și am mai puțin de un an de trăit.

Nu pot accepta să nu îmi văd fata crescând să nu mai fiu lângă familia mea, ce am EU mai scump pe lume. Cu toate că aici în UK am acces gratuit la tratament bun, corpul meu este prea fragil și nu îl pot duce la capăt. Cad mereu la pat foarte grav. Dar fac ce pot. Mai presus de tot și toate este bunul Dumnezeu care sper să îmi asculte ruga și să vadă lacrimile fierbinți”, spunea Mirela Petcu Ecobici în urmă cu două luni.

Te-ar putea interesa și: Dr. Țincu: „Am mulți pacienți cărora, științific, nu le dădeam nicio șansă”. Revenirea lor a fost spectaculoasă. Cum s-au vindecat. E la îndemâna tuturor / video

Mirela Petcu Ecobici, make-up artista diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, a primit vești îmbucurătoare: „Boala a stagnat. Ne-am bucurat mult”

Rugăciunile ei se pare că au fost auzite de Dumnezeu. Mirela Petcu Ecobici a aflat, în urma ultimelor analize, că boala a stagnat. Deși încă se confruntă cu dureri și momente dificile, continuă să lupte pentru a învinge cancerul.

„CANCERUL A STAGNAT! Ultimul scan a ieșit stabil. Nu a crescut și nu a invadat alt organ. A rămas în plămâni și mușchi. Am vrut să împărtășesc această veste bună cu voi. Noi ne-am bucurat mult. Încă îmi petrec aproape tot timpul la pat, încă iau un pumn de medicamente pentru dureri. Încă sunt afectată emoțional și am zile când mă simt ca o povară. Îmi lipsesc lucrurile banale de zi cu zi pe care le făceam când eram sănătoasă. 

Totuși, pe lângă toate pe care cancerul mi le-a luat în decurs de câteva luni...este și o parte extraordinară pe care mi-a oferit-o. Boala asta nenorocită m-a pus pe adevăratul Drum a Lui Dumnezeu de la care mă abătusem de foarte mulți ani; și mi-a readus în viață ființe dragi pe care le îndepărtasem de mine din orgoliu, prostie, păcat, judecată proastă etc. Nu este niciodată prea târziu să ierți și să fi iertat”, a transmis Mirela Petcu Ecobici pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Te-ar putea interesa și: Fructul recomandat de Harvard: Previne cancerul, infarctul, diabetul și facilitează pierderea în greutate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel