Dr. Țincu: „Am mulți pacienți cărora, științific, nu le dădeam nicio șansă”. Revenirea lor a fost spectaculoasă. Cum s-au vindecat. E la îndemâna tuturor / video

Data actualizării: | Data publicării:
Dr. Radu Țincu. Sursă foto: Captură video emisiunea „În Oglindă", de pe Kanal D2.
Descriere foto: Dr. Radu Țincu. Sursă foto: Captură video emisiunea „În Oglindă", de pe Kanal D2.

Dr. Radu Țincu, medic primar Terapie Intensivă și Toxicologie, a fost invitat la emisiunea „În Oglindă", de pe Kanal D2, unde a vorbit despre puterea vindecătoare a rugăciunii. 

Dr. Radu Țincu a împărtășit o serie de experiențe și observații remarcabile legate de puterea vindecătoare a rugăciunii și a energiei pozitive generate de aceasta. Doctorul a vorbit despre experiența în tratamentul unor pacienți aflați în situații medicale critice sau deosebit de critice. El remarcă faptul că, din punct de vedere științific, mulți dintre acești pacienți nu ar fi avut nicio șansă de supraviețuire. Cu toate acestea, în urma tratamentului și, uneori, în asociere cu rugăciunile familiei și ale preoților, acești pacienți au avut recuperări spectaculoase și chiar inexplicabile din punct de vedere medical.

„Am mulți pacienți cărora, științific, nu le dădeam nicio șansă. Sunt pacienți pe care i-am tratat și familia se pregătea și de înmormântare și au avut o revenire spectaculoasă și oarecum inexplicabilă.

Am văzut și am asistat de multe ori la Slujba Sfântului Maslu cu pacienți care aveau anumite modificări vegetative când cei din jurul lor, familia și preoții, se rugau cu creșterea tensiunii, cu creșterea pulsului, cu mișcări ale globilor oculari, ceea ce arată că toată această rugăciune are un efect.", a spus doctorul. 

 

Ce este rugăciunea, de fapt

Dr. Radu Țincu subliniază că, atunci când mai mulți oameni se roagă pentru binele unei persoane, această energie pozitivă se multiplică, oferind un sprijin suplimentar și o sursă de vindecare pentru pacient.

„Am o explicație și pentru cei care nu vor să accepte rugăciunea sub definiția ei clasică. Ce înseamnă rugăciunea? Rugăciunea este o stare emoțională a noastră care generează o energie. Dacă pornim chiar de la exemplul biblic, unde sunt doi și se roagă, „Acolo sunt și EU”... așa ne spune Hristos. Deci, în mod clar, când ne rugăm generăm o energie.

Cu toții acceptăm și că suntem credincioși și că nu, că avem o aură energetică. Această energie pe care o degajăm depinde de ceea ce avem în momentul respectiv ca trăire.

Când 10 oameni se roagă, asta înseamnă că degajă o energie pozitivă pentru persoana care se află în suferință și sunt convins că acel pacient resimte această energie.”, a spus dr. Radu Țincu la emisiunea „În Oglindă", de pe Kanal D2. 

 

 

VEZI ȘI: Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă:

https://www.spectacola.ro/teorie-incredibila-despre-cancer-prof-dulcan-ce-spun-acum-ma-cutremura-am-vrut-sa-o-zic-la-tv-dar-mi-a-fost-teama_38515.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel