Mircea Radu revine în televiziune: „Am de făcut un anunț important”. Cu ce televiziune a semnat

Mircea Radu revine în televiziune. 


Mircea Radu s-a întors în televiziune și a anunțat astăzi, oficial, că a intrat în echipa Metropola TV. Vedeta de televiziune este una dintre cele mai apreciate prezențe media din România, programele pe care le-a realizat au stabilit recorduri de audiență nu tocmai ușor de egalat.

Din Paris, unde se află la filmări pentru “Noi, românii”, programul pe care-l pregătește pentru această toamnă, Mircea Radu si-a anunțat într-un mod original revenirea în televiziune:

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța. Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune.”, a declarat Mircea Radu.

Mircea Radu, informații biografice

Mircea Radu s-a născut pe 15 noiembrie 1968 în Bucureşti şi este absolvent al Facultăţii de Inginerile a Instalaţiilor din Bucureşti. Pasionat fiind de radio și televiziune, Mircea Radu s-a angajat, în 1990, ca și reporter şi prezentator, şi a continuat studiile în jurnalism. În 1996, a absolvit Missouri School of Journalism din SUA, iar în 1998 BBC School of Journalism.

A debutat în televiziune ca și prezentator de știri, însă succesul absolut l-a obținut prezentând formatul „Din dragoste”, show TV urmărit de milioane de români din țară, dar și din străinătate.

În 2016 a publicat volumul de proze scurte, „Poveşti cu gust”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 29 aug 2023, 13:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience