Mircea Radu, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru emisiunea "Din dragoste": Aveam o viață de șofer de tir

Data publicării:
Sursa foto: Mircea Radu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mircea Radu, facebook

Mircea Radu a făcut dezvăluiri inedite din perioada în care a prezentat emisiunea "Din dragoste".

Mu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mircea Radu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Acesta a devenit cunoscut de publicul larg, după ce a prezentat cunoscuta emisiune "Din dragoste". Mircea Radu a cutreierat țara lung și în lat pentru a salva relațiile amoroase a celor care apelau la emisiunea sa.  Prezentatorul TV parcurgea sute de kilometrii pentru realizarea materialelor, lucru care l-a epuizat foarte mult. 

“Este un consum extraordinar de resurse. De exemplu, tu te uitai la emisiunea «Din Dragoste» o dată pe săptămână, două ore. Pentru emisiunea aia, eu munceam șase zile din șapte și munceam nu în București!Aveam o viață de șofer de TIR, adică eram astăzi în București, dar mâine plecam la Satu Mare. După aia, plecam în Maramureș, după aia coboram în Cluj și așa mai departe. Chestiunea asta am făcut-o an de an, timp de nouă ani, gândește-te ce uzură extraordinară! Succesul te ține, dar trebuie văzută și cealaltă jumătate a paharului, care de multe ori contează!”, a declarat Mircea Radu pentru cancan.ro

Cum a ajuns Mircea Radu să prezinte emisiunea “Din Dragoste”?

Mircea Radu a dezvăluit cum a ajuns să prezinte emisiunea “Din Dragoste”. În momentul în care a venit această propunere, Mircea Radu era la pupitrul știrilor. Prezentatorul Tv a precizat că a fost foarte încântat de această oportunitate și a acceptat să intre în acest proiect. 

“Eu lucram la știri și a venit propunerea să prezint emisiunea «Din Dragoste». Bun, emisiunea este o combinație cumva, nu este nici divertisment, nu este nici jurnal, este reality people.

Era o schimbare de macaz și am fost foarte încântat când mi s-a făcut această propunere, dar au venit oameni care mi-au spus: «Gândește-te bine, că s-ar putea să te ratezi! Plecând de la știri, nu mai poți să te întorci la știri!»

M-am gândit bine și am zis că nu există nu se poate și am intrat în povestea asta!”, a conchis Mircea Radu.

Citește și: Mircea Radu, părere sinceră despre Andreea Marin. Ce a putut să spună despre prezentatoarea TV: „Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel