Mircea Bravo și-a plimbat mireasa prin București cu autobuzul pe muzică lăutărească: „Îmi place să mă pun în situații mai riscante, mai inconfortabile”

Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Bravo se află în plin turneu de promovare prin țară pentru cel de-al doilea lungmetraj lansat: Nuntă pe bani.

În scurta oprire la București, Mircea Bravo și-a luat mireasa de mână și a scos-o la o plimbare cu autobuzul, dar nu oricum, ci însoțit de lăutari si chiar pe linia 301, care duce direct la  unul dintre cinematografele unde rulează filmul. 

Călătorii au intrat imediat în jocul mirelui, ba chiar au ieșit și la o horă pe culoarul autobuzului, urându-le proaspeților însurăței numai lucruri de bine.

“Eu ador că sunt român și că trăiesc în România. Mi se pare că în țara asta sunt atât de multe subiecte pe care le poți exploata în filme, în videoclipuri, e un izvor nesfârșit pentru creație. Iar mie-mi place să mă pun în situații mai riscante, mai inconfortabile. S-a creat o atmosferă super mișto la care au contribuit toți pasagerii; cred că toată lumea ar fi dansat dacă am fi avut spațiu mai mare”, spune Mircea Bravo.

Link video:

Presărată cu umor, cu scene romantice și momente provocatoare, comedia regizată de Cristian Ilișuan promite o stare de bine de 96 de minute la cinema pentru întreaga familie

 

„Mirciulică“, filmul de debut al lui Mircea Popa (35 de ani), cunoscut publicului drept Mircea Bravo, a atras la cinematograf circa 328.000 de spectatori și a ajuns, la o zi de la lansarea pe Netflix, pe locul 1 în România. Încasările din bilete au depășit 1,6 milioane de dolari. 

La un an distanță de la premiera în cinematografe a filmului său de debut, Mirciulică, actorul și vloggerul clujean Mircea Bravo, alături de Bunica, au lansat în cinematografe Nuntă pe bani, o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilișuan. 

 

Noua producție a avut premiera în cinematografe în 10 octombrie și îl are ca personaj principal pe Mircea, un tânăr care urăște nunțile și care nu se ferește să facă public acest lucru. Din cauza unor decizii greșite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluție pentru Mircea rămâne propria nuntă. Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil. 


Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc în vara anului trecut. Imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc.

 

 

Cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o la propria nuntă

Mircea Bravo a fost invitatul Georgianei Ioniță Toader în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”, difuzată la Spectacola și DC News, acolo unde a adus cele mai proaspete informații despre cel mai nou film realizat de acesta, „Nuntă pe bani”.

 

 

Actorul a dezvăluit ce l-a inspirat în această producție și ne-a împărtășit propria experiență, cu privire la organizarea nunții. Acesta a ajuns în fața altarului în vara anului trecut, alături de Georgiana, partenera sa de viață.

„Nunta este mereu o negociere între tine, soție, celelalte rude și încerci să găsești un echilibru, să nu se supere nimeni. Eu cu soția mea am zis că nu vrem o nuntă mare, de asta am luat din prima o sală cu doar 150 de invitați, astfel încât să nu mai poată veni părinții cu alte persoane. Noi ne-am simțit foarte bine, a fost una restrânsă unde știam aproape pe toată lumea, dar așa mi-am dat seama că nunțile sunt o industrie în România, se învârt o grămadă de bani acolo. Am încercat să facem o nuntă specială, m-am simțit foarte bine.”, a declarat Mircea Bravo, în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”.

Mircea Bravo a povestit chiar și cea mai dificilă situație pe care a întâlnit-o la organizarea propriei nunți. Este vorba despre așezarea invitaților la mese, lucru în care se regăsesc cel mai probabil foarte mulți români.

„Subiectul nunților e foarte generos. E o idee originală, nu a mai făcut nimeni despre nunți și mi se pare că aș fi putut face și un film de 3 ore, pentru că te regăsești în el.

Eu am organizat foarte relaxat nunta. Dar în momentul în care am așezat oamenii la masă, simțeam că vreau să-i spun lui Chat GBT cum se înțeleg invitații între ei, ca să așeze el. Mi se părea că trebuie să fac ecuații matematice, a fost cea mai mare provocare pentru mine. În momentul în care am intrat la sală, am fost super panicat, am simțit că nu le place, și apoi am stat de vorbă cu ei și se simțeau bine. Am mers la fiecare în parte și abia apoi am făcut dansul mirilor, pentru că altfel aș fi avut emoții.”, a continuat el.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel