Mircea Bravo face „Nuntă pe bani” / Întâlnire cu arta - VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Mircea Bravo vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a  vorbi despre noul său film: Nuntă pe bani

 

După succesul filmului Mirciulică, Mircea Bravo ne lansează invitația pentru Nunta pe Bani, iar anul viitor ne va surprinde cu Moartea in vacanta. 

 

 


„Mirciulică“, filmul de debut al lui Mircea Popa (35 de ani), cunoscut publicului drept Mircea Bravo, a atras la cinematograf circa 328.000 de spectatori și a ajuns, la o zi de la lansarea pe Netflix, pe locul 1 în România. Încasările din bilete au depășit 1,6 milioane de dolari.

 

“Nuntă pe Bani” va avea premiera în cinema pe 10 octombrie

 

La un an distanță de la premiera în cinematografe a filmului său de debut, Mirciulică, actorul și vloggerul clujean Mircea Bravo, alături de Bunica, vor lansa în cinematografe Nuntă pe bani, o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilișuan. Cu această ocazie, producătorii dezvăluie și posterul oficial al filmului.


Noua producție  va avea premiera în cinematografe în 10 octombrie și îl are ca personaj principal pe Mircea, un tânăr care urăște nunțile și care nu se ferește să facă public acest lucru. Din cauza unor decizii greșite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluție pentru Mircea rămâne propria nuntă. Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil. 


Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc în vara anului trecut. Imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc.

 

Moartea în vacanță


Filmul se concentrează pe trei personaje: Mihăiță, Adrian și Patricia, care se luptă să intre în grațiile Rodicăi, o bătrână singură și bogată (Mihaela Deceanu) în speranța că-i vor moșteni averea.

Moartea în vacanță este un roadtrip de comedie pentru care filmările au  avut loc în Grecia, Bulgaria și România. Regia îi aparține lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnata de Andrei Băltărețu, iar scenariul este scris de echipa creativă responsabilă și pentru primele 2 lungmetraje: Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc, cărora li s-a alăturat stand-up comediantul Sergiu Floroaia. Filmul va avea premiera în cinematografe în 2024.


Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 30 septembrie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                       

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                            

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                         

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                        

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                           

Site: https://www.spectacola.ro/                            

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola         



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel