Mircea Badea, scandal cu Ema Uta. Iubita lui Alex Bodi, replică acidă: Aveți o obsesie? Nu e prima oară când aud „miștoul” ăsta la adresa mea

Data publicării:

Ema Uta îi închide gura lui Mircea Badea, după ce acesta a luat-o în vizor și a criticat-o pentru vacanțele de lux pe care le afișează pe rețelele de socializare. 

Ema Uta, iubita lui Alex Bodi, este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România. Tânăra a ajuns la statutul de aproape vedetă, prin asocierea cu artiști de renume, precum Antonia, Delia sau Loredana Groza, pe care le-a machiat pentru diverse proiecte. Așa a ajuns să fie urmărită de zeci de mii de persoane pe Instagram. Unde mai pui că artista arată mai ceva ca un manechin și se pozează în ipostaze senzuale, spre deliciul fanilor. 

Mircea Badea pare însă că nu știa prea multe despre Ema Uta, atunci când a criticat-o, în direct, pentru vacanțele luxoase pe care le are, întrebându-se de unde își permite tânăra asemenea destinații exclusiviste. 

„Nu știu când mai are timp să mai machieze pe cineva, că este toată ziua în vacanțe”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale, de la Antena 3.

Replica Emei Uta nu a întârziat să apară. Make-up artistul i-a explicat jurnalistului, cu multă diplomație, cum a ajuns să își permită vacanțe de lux, dar și câte sacrificii a făcut pentru cariera sa de succes. 

 


„Nu e prima oară când aud „miștoul” asta la adresa mea din partea dvs, domnule Mircea Badea, aveți o obsesie? Vă știu de la tv de când eram copil, permiteți-mi să vă spun că ați ales persoana nepotrivită.

Motivul pentru care eu sunt „într-o vacanță continuă” așa cum spuneți este pentru ca eu am strâns bani de la 17 ani din machiaj, până în prezent la 31. 14 ani de machiaj. Până la 25, eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club. Mergeam la cliente acasă în Vâlcea, apoi în București, când am venit la facultate, cărând în mână o valiza de 11 kg aproape în fiecare zi, prin metrouri și tramvaie, iar seara, număram rodul muncii dintr-o întreaga zi, cu speranța de a-mi îndeplini visurile.
Dumnezeu mi-a oferit un talent pe care am știut să îl fructific la momentul potrivit și pentru că am fost pricepută în ceea ce făceam, am început să predau cursuri de machiaj în ultimii 7 ani, grupe lunare de câte 18 fete, venite din toate colțurile țării, 1.300 Euro Cursul. Bănuiesc că dacă nu făceam treabă bună și nu aveam rezultate, nu era „fully booked” la cursuri timp de 7 ani.. Acum, domnul MB poate faceți un simplu calcul a ce înseamnă în jur de 1500 de diplome pe care le-am semnat, adică munca cinstită din punct de vedere moral și etic nu alte metode „ușoare” de a face bani rapid, și nici vreun bărbat să mă întrețină n-am avut. Niciodată. Iar numărul de followeri pe care îl am, se datorează faptului că am lucrat cu foarte multe artiste de la noi, și, pentru că, poate fetele știu de ce urmăresc un makeup artist cu 15 ani experiență. Dacă dvs. m-ați descoperit recent, probabil prin prisma pozelor mele din vacanță, asta nu înseamnă că nu sunt un om care nu a muncit pentru viața pe care o duce”, a fost mesajul transmis de Ema Uta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel