Mircea Badea, reacție savuroasă la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Sorin buiaca, Instagram, Loredana Groza
Descriere foto: Captură video Youtube/ Sorin buiaca, Instagram, Loredana Groza

Mircea Badea a comentat una dintre cele mai controversate fotografii ale Loredanei Groza.

Loredana Groza a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, după ce s-a fotografiat fără lenjerie intimă, chiar din dormitor. Aceasta a primit sute de comentarii la fotografia care i-a pus pe jar întreaga comunitate. Se pare că celebra artistă a stârnit și curiozitatea anumitor persoane publice, printre care și Mircea Badea. Acesta a ales să comenteze fotografia Loredanei Groza chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Subiectul pe care l-a avut în vedere prezentatorul TV a fost tot cel pe care l-au avut în vedere și internauții: poartă sau nu Loredana Groa lenjerie intimă?

„Deci, cum să stăteam eu liniștit așa, mă rog, vorba vine, semi-amputat așa, primesc mesaje de la cetățeni cu care sunt într-o relație de amiciție și îmi trimit următoarea fotografie/postare adoamnei Loredana Groza, care se află undeva în Balcani. Și zice "Lazy afernoon...Lady L". Adică după-amiază leneșă. Și Lady L, ce e? Lady Loredana, cred că asta înseamnă.”, și-a început Mircea Badea analiza, potrivit wowbiz.

”Părerea mea este că nu poartă”

După o lungă analiză, Mircea Badea a ajuns la concluzia internauților și anume că celebra artistă nu poartă lenjerie intimă.

„Deci, dânsa se află undeva în Balcani și s-a pozat așa. Am stat așa un pic, m-am uitat așa. E pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu avea deja 4.641 de aprecieri. Dumnezeule! E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Și votul meu ar fi că nu poartă. Părerea mea este că nu poartă. Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă! Ok. Ce să zic? Nu zic nimic. Stau liniștit”, a mai spus realizatorul TV.

Loredana Groza, convinsă de Dennis Hopper să nu-și pună silicoane: ”O femeie este adevărată, atunci când are ce e al ei”

Cum reușește Loredana Groza să se mențină în formă

Faptul că se bucură de o siluetă impecabilă la 52 de ani nu este întâmplător, astfel încât, artista a dezvăluit că nu face sacrificii doar pentru voce, ci și pentru trupul ei de invidiat. Solista a renunțat și la câteva alimente, extrem de dăunătoare într-o dietă, deși, mărturisește ea, îi plăcea foarte mult să le consume. 

“Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani, la pizza, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită, când cineva mă întreabă. În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine și să nu am nicio problemă, să nu trebuiască să merg la sală. În fiecare zi fac sport, dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Ori alerg, ori merg, fac activități fizice pentru că trebuie să pui sângele în mișcare, trebuie să pui mușchii în mișcare, nu doar mușchii minții sau ai gâtului. Trebuie să fie totul o armonie în viață. Trebuie să te împaci cu oamenii cu care, să spunem că, nu te înțeleg sau nu te înțeleg. Să îi înțelegi, să fii înțelept, să fii, asta este. Eu nu sunt, dar sunt pe drumul cel bun.”, a declarat artista potrivit ego.

Loredana Groza rupe tăcerea despre operațiile estetice: „Sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience