Mircea Badea n-a mai putut de râs când a văzut-o pe Dana Budeanu: N-am putut să mă concentrez. Wow! Foarte tare / foto

Data publicării:
Mircea Badea, captură video YouTube/ Dana Budeanu/ foto Instagram
Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube/ Dana Budeanu/ foto Instagram

Mircea Badea a râs când a văzut cum a apărut Dana Budeanu.

Dana Budeanu, în sutien, la piscină, s-a apucat să facă... dezvăluiri despre Cristian Ghinea. Mircea Badea a făcut un comentariu.

„Toată ziua am auzit la televizor că la ora 21.00 va face dezvăluiri Dana Budeanu. Și la ora 21.00, s-a dat un video, pe Antena 3, cu Dana Budeanu care făcea dezvăluiri. N-am putut să mă concentrez la ele pentru că dânsa arăta într-un fel... (n.r.- absolut fabulos pentru a face dezvăluiri). Pe lângă faptul că făcea dezvăluiri în sutien la piscină, ce ochelari sunt ăștia?! Cred că poți să locuiești în ochelarii ei. Cred că zicea ceva de Ghinea, dar n-am putut să mă concentrez. Wow! Foarte tare”, a zis Mircea Badea.

 

Vezi imaginile pe DC News

 

Cum se menține în formă Dana Budeanu

În urmă cu puțin timp, Dana Budeanu a dezvăluit care este stilul de viață după care se ghidează, pentru a se menține în formă. La vârsta de 43 de ani, aceasta o siluetă de invidiat, la care foarte multe femei visează. Totuși, surpriza a venit când aceasta a declarat faptul că din ”dieta” ei face parte întotdeauna tortul, care este consumat la aceeași oră, de fiecare dată. Mai mult, nici mâncărurile italienești nu lipsesc din alimentația acesteia, care se declară a fi o fană pizza și paste.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!). Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…)

Sunt o persoană care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-mi place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.”, a dezvăluit Dana Budeanu, potrivit impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel