Mircea Badea, FANUL lui Baumgartner, partenerul Mihaelei Rădulescu: Mi se pare tare rău!

Data actualizării: | Data publicării:
Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa In gura presei
Descriere foto: Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa In gura presei

Mircea Badea spune că Felix Baumgartner e mai tare decât Richard Branson. 

Mircea Badea a dezvăluit, în direct, la Antena 3, în pasa cu Radu Tudor, că-l urmărește pe Instagram pe Felix Baumgartner, partenerul Mihaelei Rădulescu. El a remarcat ultima fotografie postată de Felix Baumgartner. În imagine este chiar partenerul Mihaelei Rădulescu, care a făcut BASE jump, aruncându-se de pe mâna lui Iisus. ”Jesus” a descris Baumgartner imaginea, care este cu adevărat impresionantă. 

Statuia are 39,6 metri și un suport de încă 9,5 metri. Imaginea de mai jos ar fi din 3 decembrie 2001, când însuși Felix Baumgartner se pregătea să sară de pe statuie. 

”El a devenit celebru, în 2012, când s-a aruncat din spațiu, unde e o mare victorie că a ajuns miliardarul Branson cu trocariciul și s-a și întors după 15 minute. Bă, nene, ăsta s-a aruncat el! A depășit o barieră de viteză.” a spus Mircea Badea, care a glumit: ”Un om potrivit să schimbe becuri”. ”Avea un costum ignifug ca să nu ia foc de la frecare, dar el era el cu el și cu costumul. La un moment dat, normal, a deschis parașuta” a continuat realizatorul TV, potrivit DC News.


Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel