Mircea Badea, după ce Marius Manole a zis că vrea să-și ia cetățenie moldovenească: Sunt și un pic trist

Data publicării:
Mircea Badea, Marius Manole, captură video YouTube
Descriere foto: Mircea Badea, Marius Manole, captură video YouTube

Mircea Badea a reacționat după ce Marius Manole a spus că își ia cetățenie moldovenească.

Marius Manole a anunțat că vrea să-și ia cetățenie moldovenească, fiind mândru de președintele Maia Sandu. Actorul a transmis pe Facebook că a fost impresionat și bucuros după ultimul său spectacol la Chișinău. Anunțul lui Marius Manole vine la câteva zile după ce Cristi Danileț a obținut cetățenie moldovenească.

Subiectul a fost comentat de Mircea Badea. „Ceva ce mă înduioșează, dar mă și entuziasmează. Cât de tare e, ce minunăție, ce superbitate! Avem următoarea știre pe DCNews. Deci, după ce domnul Cristi Dănileț, exclus din magistratură, și-a luat cetățenie a Republicii Moldova, semnată de președintele Maia Sandu, al cărui fan sigur că sunt, dar mai mic așa, deci a semnat cetățenie pentru Cristi Dănileț, poate cine știe se pricopsește cu un băiat cum trebuie la statul de drept din Moldova. Pe sistemul hai că începe, atenție cine își mai ia cetățenie în Moldova. Există ceva mai tare? Marius Manole! Ne pleacă valorile, ești nebun?! Zice: Sunt mândru de președintele meu Maia Sandu. Deci Maia Sandu este președintele lui. Așa da. E mult prea tare”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN, potrivit DC News.

„Sunt și un pic trist, totuși... ne pleacă valorile...”, a mai zis Mircea Badea.

Mesajul lui Marius Manole:

„Astăzi, bucurie. Spectacol la Chișinau. 2 reprezentații cu “Eu sunt vantul” la minunatul Teatrul Alexei Mateevici. Bucuria reîntâlnirii cu publicul de aici, un public cald și dornic să vadă teatru. Bucuria zilei însă a fost și mai mare când, în sala de numai 60 de locuri, a intrat o doamnă și s-a așezat discret undeva în rândul 2. La prima vedere am crezut ca este doamna Președinte Maia Sandu”

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel