Mircea Badea, arestat în Anglia. Prezentatorul Tv a povestit toată pățania: „Mi-au luat ADN-ul”

Data actualizării: | Data publicării:
Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa In gura presei
Descriere foto: Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa In gura presei

Mircea Badea a povestit cum a ajuns să fie arestat în Anglia și să i se preleveze probe de ADN. 

Mircea Badea a povestit, joi seară, în emisiunea 'În gura presei', cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu mulți ani, de către trupele speciale de intervenție. 


Mircea Povestește că toată pățania s-a produs din cauza unei erori și că mulți ani de zile a avut unele probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.

"Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte...", a povestit Mircea Badea la Antena 3.

 

Deși prezentatorul Tv a fost nevinovat și tot incidentul a avut la bază o eroare, multă vreme acesta s-a confruntat cu anumite probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie. Acesta povestește că prietenii chiar de amuzau pe seama lui *Iar ajunge Badea la pașapoarte”. 

Mircea Badea spune că i s-a întâmplat de vreo 10 ori să aștepte minute în șir verificarea pașaportului. 

 

'Îmi lua domnul sau doamna respectivă pașaportul... mi s-a întâmplat de 10 ori. Deodată îi cădea fața și se uita așa la mine... Ziceam *Doamne, nu din nou*. Mă puneau să aștept pe un scaun, dura vreo 20 de minute și ziceau *E ok, puteți merge mai departe', a adăugat Badea.

Toate probleme acestea au luat sfârșit, în momentul în care o doamnă amabilă i-a „sters” cazierul „murdar” din baza de date a britanicilor. 

'Indiferent de cine era acolo, se înverzea. La un moment dat, dau de o doamnă foarte simpatică, mai în vârstă. Întotdeauna am avut succes la mame și la bunici. Dau pașaportul, îi cade fața, se uită la mine înspăimântată și îi zic că știu ce urmează.

După ce m-au verificat, ea m-a întrebat 'Se întâmplă des asta?'. I-am zis că 'Absolut de fiecare dată.' Doamna a zis *Vorbesc eu, să vedem...*. Și după aia nu s-a mai întâmplat. Doamna chiar a fost foarte drăguță. Asta s-a întâmplat acum mult, mult timp.', a încheiat realizatorul TV., potrivit DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel