Cum a fost cerută Antonia în căsătorie. Alex Velea a dezvăluit totul: „S-a emoționat și ea, a lăcrimat”

Data publicării:
Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite
Descriere foto: Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite

Alex Velea și Antonia se pregătesc de nuntă. Cum a reacționat artista când a fost cerută în căsătorie?

Alex Velea și Antonia trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Cei doi se pregătesc de nuntă, iar artista este emoționată până la lacrimi. 


Artistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa vedetă și i-a oferit un inel superb cu diamante. Velea a fost cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare. 


„A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea pe rețeaua de socializare.


Antonia a trecut prin clipe grele din cauza divorțului de fostul ei soț, care a durat 7 ani. Din mariajul cu Vincenzo Castellano, Antonia are o fiică superbă, pe Maia, care îi seamănă leit. Împreună cu Alex Velea are 2 băieți minunați, pe Akim și Dominic. 


”A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat între timp la Asia Express, dar când m-am întors a venit pandemia. După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele...”, a spus Alex Velea la Antena Stars.


Cum a cerut-o Alex Velea pe frumoasa Antonia în căsătorie?


”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a mai spus el la Xtra Night Show.


Cei doi filmau pentru un podcast în momentul în care Alex Velea a apărut cu inelul. Videoclipul va fi postat în curând pe rețelele de socializare. 


”Am fost o reală surpriză, aș fi vrut să-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emoționant. Ea nu crede, ea credea că suntem acolo să facem doar un podcast”, a mai spus Alex Velea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel