Mirabela Dauer, cu inima frântă. Artista și-a pierdut marea dragoste: „A murit. A fost suflet pereche”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirabela Dauer. Foto Instagram
Descriere foto: Mirabela Dauer. Foto Instagram

Mirabela Dauer are o poveste de viață ruptă din filme. Artista s-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani, însă viața avea alte planuri cu ea.

Mirabela Dauer a fost invitată în podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre bărbații din viața ei și despre cel mai mare regret pe care îl are în viața asta.


În vârstă de 74 de ani, artista are povești cât pentru șapte vieți. A iubit intens și a ajuns să sufere la fel de mult. 


S-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani, grăbită de ideea de libertate. Mariajul nu a durat însă prea mult. Cinci ani s-a iubit cu Willy Dauer. 


„Eram tineri și nebuni (…) Eram teribil de amuzanți amândoi. Iar noi, eu și Dauer, eram cei mai buni la chefuri, cei mai buni dansatori. Era vesel, eram doi copii tâmpiți. Când am divorțat, după ce am făcut actele la tribunal, am făcut petrecerea fix la același restaurant la care ne-am căsătorit, eu, el și tata (…) Am rămas prieteni”, a mărturisit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, de pe YouTube.


Artista spune că primul soț a iubit-o extrem de mult, însă ea nu era pregătită pentru a-i întoarce sentimentele. 

 „Omul ăsta m-a iubit foarte tare, dar pentru mine a fost o joacă, nu eram matură deloc. A fost prietenul meu cel mai bun și-i sunt recunoscătoare”, a mai spus artista despre fostul ei soț.


A urmat apoi un al doilea mariaj, de data aceasta ceva mai lung. Din 1972 până în 1980 a fost căsătorită cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, cu care are un copil. Căsnicia lor nu a fost una fericită, iar artista mărturisește că a suferit abuzuri crunte din partea fostului soț.

 

Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer

 

Deși nu a ajuns să se căsătorească cu el, artista l-a iubit enorm pe Tudor, un bărbat pe care l-a cunoscut în SUA. Din păcate, la vremea respectivă, Mirabela Dauer a luat decizia de a se întoarce în țară pentru a-și continua cariera muzicală. Drumurile lor s-au despărțit, iar la cîțiva ani distanță, marea ei iubire s-a stins din viață, lăsând în urmă un munte de regrete. 


„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Mă diviniza. Eu am făcut-o… Îmi pare rău. (…) Am aflat că a murit și am fost foarte amărâtă pentru că era un om special. Ne vom revedea undeva, cândva. A fost suflet pereche. Cu Tudor aș fi vrut să mă căsătoresc”, a mărturisit Mirabela Dauer.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel