Mirabela Dauer a rămas fără voce, după moartea tatălui ei: Am făcut o ruptură pe coardă

Data publicării:
Captură video Youtube/ Horia Brenciu
Descriere foto: Captură video Youtube/ Horia Brenciu

Mirabela Dauer a trăit o adevărată dramă, după moartea tatălui ei.

Mirabela Dauer a fost invitata lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului „Lucruri Simple”, de pe Youtube, unde a vorbit despre prieteniile pe care le-a legat în lumea muzicii. De asemenea, aceasta a dezvăluit și unicul moment pe care l-a avut în cariera ei până acum, în care a rămas fără voce. Artista spune că este vorba despre moartea tatălui ei, când a suferit o ruptură foarte gravă pe coardă. 

"După ce a murit tata am făcut o ruptură pe coardă, nasol de tot. Nu am vorbit sau cântat și am făcut zilnic ionizări cu calciu sau magneziu. Tata a murit în 1982. Nu am cântat mai bine de-o lună. În afară de asta nu am avut probleme cu gâtul. Stau în aer condiționat, beau apă cu gheață. I-am zis o dată ospătarului că vreau apă, dar cu multă gheață. Toți au rămas...Marcel m-a întrebat "Tu bei gheața aia?" Și Corina Chiriac bea la fel. ", a dezvăluit Mirabela Dauer în podcastul lui Horia Brenciu.

Care este numele adevărat al Mirabelei Dauer. Artista a dezvăluit cum și-a construit imaginea de artist

Ce spune Mirabela Dauer despre artiștii din zilele noastre

Întrebată despre prieteniile pe care le-a legat cu alți artiști din generația ei, Mirabela Dauer a spus că între ea și anumite persoane, precum Corina Chiriac, nu este vorba doar despre prietenie, ci este o relație mult mai profundă. Acest lucru nu se mai întâmplă și în ziua de azi, spune ea, când artiștii sunt prea invidioși.

"Eu nu am avut prieteni, ne-am prețuit și ne-am respectat toți. Acum sunt invidii, pentru că era vorba de bani, atunci noi eram niște flămânzi.", a mai spus aceasta.

Care este cel mai mare regret al artistei

Când vine vorba despre regrete, Mirabela Dauer aduce aici în discuție fumatul, pe care l-a experimentat la un nivel destul de avansat.

"Eu fumam trei pachete pe zi. Am făcut cea mai mare prostie a vieții mele că am fumat 100 de ani, că am consumat bani. Altă prostie e că am condus mașină normală.", a mai dezvăluit ea.

Mirabela Dauer, diagnosticată cu cancer: „Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel