Mirabela Dauer, la un pas de MOARTE, după spectacol. Ce a pățit artista: Am ieşit transfigurată la faţă

Data publicării:
Sursa foto: Mirabela Dauer, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mirabela Dauer, facebook

Mirabela Dauer a fost la un pas de tragedie, la scurt timp după terminarea unui spectacol. 

Mirabela Dauer a povestit, în cadrul unui interviu, că a fost la un pas de moarte, după ce a înghițit un țânțar, imediat după ce și-a terminat spectacolul. Deși nu mai putea să respire, artista a mărturisit că toată lumea credea că este o glumă. 

Cum cântam eu cu tot sufletul, aşa cum mă cunoşti, eram la un spectacol în aer liber, vara desigur, am înghiţit un ţânţar şi nu mai puteam să respir… Am ieşit cu greu din scenă transfigurată la faţă şi dând din mâini neputincioasă, sperând că cineva mă va ajuta, dar nimic. Toţi cei din culise se uitau la mine şi râdeau crezând că e o glumă. Cu greu am reuşit să-mi revin, a povestit Mirabela Dauer pentru fanatik.ro

Mirabela Dauer: Am trăit și momente cumplite în fața oamenilor

Mirabela Dauer a declarat că acela nu a fost singurul moment în care a fost la un pas de tragedie. Artista a povestit că, în timp ce se afla cu Corina Chiriac în spatele cortinei, s-a înecat cu o bucată de carne. În acel moment, colega sa a început să îi dea pumni în spate pentru a scăpa de bucata de carne, care îi rămăsese în gât. 

Tot ceva de genul ăsta am păţit când m-am înecat cu o bucată de carne, sau ce mâncam eu atunci. Eram cu Corina Chiriac, în spatele cortinei şi ea, săraca, a sărit să mă bată pe spate ca să-mi revin. Şi uite cum alergam în jurul scenei cu Corina în spate, dându-mi pumni şi în jurul nostru colegii care se amuzau cum se “joacă” fetele înainte de spectacol. Și multe alte pățanii..

Dar știu că am trăit și momente cumplite în fața oamenilor…Pe scenă am fost şi când l-am pierdut pe tăticul meu şi îmi stăpâneam cu greu lacrimile. Durerea mă copleşea, dar spectatorii veniseră pentru mine acolo şi nu puteam să-i dezamăgesc. Mă gândeam permanent la el, dar mă uitam la public și cântam.

Pentru mine scena este totul. Pentru mine publicul este cel care mă ridică şi îmi dă un rost. Mie îmi place să cânt, oricând, oriunde şi aplauzele publicului îmi fac sufletul să înflorească, a mai povestit artista pentru sursa menționată. 

Citește și: Mirabela Dauer, secretul siluetei. Cum se menține în formă artista, la 74 de ani: „Nu vreau să mor, să zac, nu vreau să fiu o povară”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel