Mira a ajuns pe masa de operație. Artista s-a fotografiat pe patul de spital: „Nu o să prea vreau să vorbesc despre asta”

Data publicării:

Mira s-a fotografiat pe patul de spital, la scurt timp după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Mira și-a îngrijorat fanii, după ce s-a fotografiat pe patul de spital. Artista a mărturisit că a fost suspusă unei intervenții chirurgicale, pe care a mai făcut-o în urmă cu doi ani, însă nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest lucru. Vedeta a precizat că nu este nimic grav, însă va lipsi de pe rețelele de socializare până se va reface complet.

Mira a fost supusă unei intervenții chirurgicale

”Astăzi am avut parte de o intervenție pe care am mai făcut-o și acum doi ani. Nu o să prea vreau să vorbesc despre asta fiindcă nu e nimic grav, doar că o să fiu puțin off de pe rețele până îmi revin complet”, este mesajul transmis de artista Mira pe rețelele de socializare.

Cine este iubitul Mirei și cum s-au cunoscut cei doi

Mira a fost invitată în cadrul podacastului lui Mihai Morar "Fain și Simplu", unde a vorbit despre începutul relației cu Levi Elekes, iubitul ei. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, dar au fost uniți de una dintre cele mai mari pasiuni ale amândurora, cărțile. Ce nu știa însă artista este că iubitul ei este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România, câștigând bani din mediul online încă din adolescență. Acesta a colaborat chiar și cu BUG Mafia, dar este și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cătălin Măruță. 

"Eram cu cărțile, eram în perioada în care citeam și simțeam că găsesc niște răspunsuri. Eu mă uitam pe Tiktok și la un moment dat îmi apăruse un băiețel, care vorbea despre tot felul de subiecte motivaționale. Și am zis ia să-l urmăresc, mi se părea că seamănă cu Justin Bieber, erau niște vlogguri vechi. M-am uitat pe profil fugitiv și nu-mi dădeam seama dacă e doar o persoană sau mai multe. Era mic de tot, alteori era un om mai mare, dar nu am dat importanță, i-am dat follow și atât. Și la un moment dat, îmi apare din nou pe feed și m-am gândit să-l întreb să-mi recomande niște cărți și i-am scris pe TikTok.", a spus Mira în cadrul podcastului.

Mira a șters mesajul trimis, după câteva zile

Levi Elekes este o persoană extrem de organizată, astfel încât bărbatul a mărturisit faptul că funcționează după o listă "To Do", unde își pune toate prioritățile. Așadar, vloggerul a pus cerința Mirei în coada acelei liste.

"Eu am văzut mesajul de la ea și, până să-i răspund, ea a șters mesajul, dar mie tot mi-a apărut.", a declarat Levi Elekes.

Artista a explicat însă de ce a recurs la acest gest.

"Am vrut să șterg mesajul, pentru că nu-mi răspunsese în câteva zile și m-am gândit că a citit mesajul. Atunci, știind că e un băiat smart, m-am gândit că poate crede că vreau să mă dau la el și l-am șters, dar n-am știut că lui îi apare.", a spus și Mira.

Citește și: Jorge, comentariu halucinant la fotografia Mirei. S-a întâmplat în văzul tuturor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel