Mioara Velicu, în lacrimi. Cătălin Măruță i-a oferit un obiect care i-a aparținut soțului ei: „Mi-ar fi plăcut să povestim când era în viață”

Data actualizării: | Data publicării:

Mioara Velicu a izbucnit în lacrimi, după ce Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză emoționantă. 

Mioara Velicu a fost răsplătită, în cadrul Galei femeilor remarcabile 2022, cu un trofeu special. După ce a primit trofeul, a venit „La Măruță” , acolo unde a avut parte de o surpriză inedită, care a emoționat-o până la lacrimi. 

Mai exact, Cătălin Măruță i-a arătat interpretei de muzică populară câteva obiecte de familie, printre care medalia soțului său, dar și câteva fotografii cu persoane dragi din viața sa, care s-au stins din viață. 

„Vaaaaiii, medalia soțului meu. Într-adevăr, această medalie mi-a făcut viața frumoasă și nu am știut de necazuri și de niciun fel de problemă. Nicolae Martinescu. Mi-ar fi plăcut să povestim despre viața noastă când era în viață, pentru că aveam ce povesti.La nuntă am zis DA din tot sufletul.

(...)Fratele meu Mircea a murit la vârsta de douăzeci de ani. Mai am un frate care a murit în urmă cu două luni.”, a spus Mioara Velicu printre lacrimi, „La Măruță”.

Fiica Mioarei Velicu, mesaj emoționant pentru mama sa

Mioara Velicu a mai avut parte de o surpriză inedită, chiar din partea fiicei sale, Liliana. Aceasta i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale.  

„Felicitări pentru premiul pe care l-ai luat. Să ai în spate o carieră artistică de 59 de ani nu este mult, este foarte mult. Asta înseamnă muncă continuă, efort, sacrificii, aprecieri, emoții. Probabil și acum ai emoții, dar nu este un lucru rău. Asta înseamnă să fii un adevărat profesionist. Succesul nu vine ușor. Cariera pe care ți-ai construit-o a fost cu multă răbdare și putere. Ai fost și este foarte puternică și nu o spun doar eu. Suntem mândrii de tine, ești un exemplu pentru noi. Esti o femeie plină de viață și știi cele mai multe bancuri. Te iubim și îți dorim tot binele din lume. Să fii sănătoasă și să fii în continuare apreciată de publicul tău. ”, a spus fiica Mioarei Velicu. 

Mâncarea preferată a Mioarei Velicu din copilărie

Și asta nu a fost tot” Cătălin Măruță a surprins-o pe marea artistă și cu preparatele preferate din copilărie. 

”Când mergeam la școală, mama ne făcea orez cu prune. Nu am mai mâncat de atunci. Nici nu știu să îl fac. Marmeladă și pâine neagra făcută în vatră erau preferatele mele. ”, a mai spus artista. 

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie câștigă

Interpreta de muzică populară a dezvăluit chiar și suma de bani pe care o câștigă lunar din pensie. Chiar dacă sunt alți artiști care se pot mândri cu resurse financiare mai mari, cântăreața se declară a fi mulțumită de veniturile ei. Mai mult, aceasta spune că și perioada pandemiei a trecut-o cu bine, împrumutându-se din bancă pentru a-și achita toate datoriile.

„Acum am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat. Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme”, a declarat Mioara Velicu  în cadrul unui podcast.

Citește și: Mioara Velicu, motivul pentru care nu a acceptat relația dintre Liviu Vârciu și nepoata ei: Mi s-a părut nepotrivit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel