Mioara Velicu, motivul pentru care nu a acceptat relația dintre Liviu Vârciu și nepoata ei: Mi s-a părut nepotrivit”

Data publicării:
Sursa foto: Mioara Velicu și Liviu Vârciu, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mioara Velicu și Liviu Vârciu, colaj foto

Mioara Velicu a dezvăluit motivul pentru care nu a acceptat relația dintre Liviu Vârciu și nepoata sa. 

Mioara Velicu nu a fost de acord ca nepoata sa să fie împreună cu Liviu Vârciu. prezentatorul TV și Cristina Velicu au format un cuplu în anul 2012. Deși cei doi nu au fost împreună prea mult timp, Mioara Velicu a recunoscut că nu l-a considerat potrivit pentru nepoata sa. 

De ce nu a acceptat Mioara Velicu relația dintre Liviu Vârciu și nepoata ei

Interpreta de muzică populară a declarat că a încercat să o convingă pe nepoata sa să își găsească pe altcineva. Deși susține că îl apreciază pe Liviu Vârciu, Mioara Velicu este de părere că statutul de vedetă al prezentatorului TV ar fi fost o problemă în relația cu nepoata sa, Cristina. 

„Nu că nu mi l-am dorit. Oricine și-ar dori să aibă un asemenea ginere, dar mi se părea nepotrivit. Fiind artist, în meseria asta ești mai puțin acasă și mai mult plecat în lume. Nu a fost soarta. Ea știe cel mai bine.

Nu că nu mi l-aș fi dorit, nu era potrivit…din toate punctele de vedere este o vedetă, el este extraordinar, dar pentru nepoata mea voiam altceva, un om mai modest, un om cu care să se înțeleagă, cu care să poată merge oriunde.”, a declarat Mioara Velicu la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ulterior, Liviu Vârciu și Cristina s-au despărțit, însă artista nu știe care a fost motivul. 

„Nu știu dacă ea m-a ascultat pe mine sau așa a fost să fie.”, a adăugat interpreta de muzică populară.

Mioara Velicu, în DOLIU. Fratele artistei s-a stins din viață

Mioara Velicu trece prin momente grele. Fratele artistei s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere. Acum, interpreta de muzică populară va trebui să își conducă fratele pe ultimul drum. 

Anunțul trist a fost făcut de către Mioara Velicu pe rețelele de socializare, acolo unde și-a exprimat durerea provocată de decesul fratelui său. Potrivit artistei, Nicu Velicu s-a stins din viață ieri. De asemenea, în anunțul postat, vedeta a dat și câteva detalii despre înmormântarea fratelui său. Trupul neînsuflețit al lui Nicu Velicu va fi îngropat joi, 7 aprilie, în satul Ireasca, comuna Gohor, județul Galați, slujba de înmormântare începând la ora 12:00.

”Astăzi a încetat din viață dragul meu frate. Mor de durere. Înmormântarea va avea loc joi 7 aprilie, în satul Ireasca, comuna Gohor, județul Galați, ora 12:00.

Dumnezeu să te ierte, dragul meu frate, Nicu Velicu!”, este mesajul trist publicat de Mioara Velicu pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel