Horoscop cu Daniela Simulescu. Zodiile care vor fi cele mai afectate pe 24 februarie 2024

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Daniela Smimulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a dezvăluit care sunt zodiile afectate de intrarea Lunii Pline în Fecioară.

Berbec

Primul lucru la care trebuie să ai grijă este sănătatea, după care vorbim de relațiile cu colegii, după care vorbim de puțină austeritate. În momentul în care îți stabilești rutina pentru perioada următoare, să ai în vedere că poți să găsești pieptul de pui de calitate și la un preț mai bun. Trebuie puțin efort, pentru că despre asta vorbește o Lună în Fecioară, dar totul este pentru sănătatea ta și pentru un soi de eliberare. Atunci când bagi în tine tot felul de chestii care nu sunt sănătoase și mai sunt și scumpe, nu te ajută la absolut nimic. Pot fi și schimbări pe plan profesional. 

Taur

Este un moment important pentru relație cu prietenii, însă este un moment important și pentru relația pe care o ai cu copiii tăi sau cu ideea de a avea copii. În această zi trebuie să vezi cât îți oferi ție, cât oferi celorlalți și trebuie să pui în balanță și de undeva, cu siguranță, va trebui să tai.

Gemeni

Se întâmplă tot felul de evenimente în familie și nu te poți concentra la proiectele din carieră la fel de mult ca până acum. Familia este cea mai important, ea este cea care contează cu adevărat, este liniștea noastră, echilibru, baza pe care o avem. De aceea, îți recomand să vorbești foarte deschis cu superiorii tăi sau să le explici că vei trece printr-o perioadă mai grea, dar tu vrei să îți faci proiectele, însă este posibil să apară întârzieri.

Rac

Este un moment bun în care să iei deciziile legate de învățământ. Tot insiști pe niște examene, pe faultate, pe un curs și ai tras, nu s-a întâmplat nimic, astfel că e cazul să renunți. Nu are rost să continui niște forme de învățământ dacă nu âți mai sunt pe plac, dacă simți că nu poți evolua. Este un moment dur, greu, dar trebuie să accepți. Îți garantez că după ce vei face asta te vei simți mult mai liniștit, mult mai împăcat și vei ști ce alegeri să faci în perioada următoare. Ți-aș recomanda să ai mare grijă la călătoriile pe care le faci în jurul acestei date. Ai grijă cui îi iei apărarea!

Leu

S-ar putea să te confrunți cu o situație care să îți arate cum este bugetul tău pe bune. Dacă până acum spuneai că ai bani să le plătești pe toate, stăteai liniștit și îți vedeai de viață, dintr-o dată apare ceva sau auzi de o veste în familie și atunci realizezi câți bani ai, că nu mai ai cum aveai înainte și că trebuie să trăiești cu mai puțin și trebuie să muncești mai mult și trebuie să fii mai modest.

Fecioară

Vorbim în primul rând despre sănătatea voastră și după despre sănătatea celorlalți. Recomandarea mea este să nu vă pese doar de sănătatea celorlalți, ci să vă pese și de sănătatea voastră. Trebuie să vă dați seama cât de mult vă sacrificați pentru unii și pentru alții. Este mai simplu să rezolvi problemele altora decât să stai să ți le rezolvi pe ale tale, așa că fugi de ale tale, te duci la ale altora și te simți implicat că i-ai ajutat. De fapt, fugi de problemele tale. 

Balanță

Trebuie să aveți grijă de sănătatea celor dragi, trebuie să aveți grijă la obiceiurile proaste pe care le aveți, trebuie să aveți grijă la oamenii pe care îi lăsați în viețile voastre, pentru că va place vouă să fiți sociabili, să-i aveți pe toți și să faceți dreptate pentru toți. Cred că v-ar prinde bine niște momente de singurătate, de solitudine. S-ar putea ca la serviciu să vă loviți de orgoliile unor persoane și să rămâneți mâhniți și dezamăgiți de viața și de lumea în care trăim. 

Scorpion

Pentru mulți dintre voi, relațiile cu copiii vor trece prin ajustări, dar vor trece și prin tristețe, pentru că vă crește copilul, nu vă mai ascultă, nu vă mai înțelege, pare că nu vă mai iubește la fel. Vi se pare că cei mici sunt oglinda voastră și vă dați seama de ce probleme aveți. Dacă nu aveți copii, o asemenea Lună Plină vă arată cum fugiți de iubire, cum nu vă lăsați iubiți cu adevărat, cum interacționați cu anumite persoane și vă simțiți iubiți dar, de fapt, nu sunteți iubiți. 

Segetător

Este nevoie de maturizare în carieră, de acceptare a faptului că poate acolo nu veți mai avansa, că ăia vă sunt șefii și nu se pot schimba de pe o zi pe alta sau că vă duceți și faceți o rugăciune sau de acceptarea faptului că sunteți responsabili pentru propria bucățică și trebuie să aveți grijă de ea. Dacă vă faceți lucrurile bine este minunat, dar se mai pot întâmpla și evenimente neplăcute. E important în această Lună Plină să aveți somnul odihnitor. 

Carpicorn

Luna Plină aduce multe încurcături pe plan administrativ, pe planul chestiunilor legate de gospodărie, pe facturi, pe contracte, pe documente.Nu este plăcut acest eveniment, mai ales pe zonele acestea. Poate fi un moment nemaipomenit pentru a pune mâna pe o carte de filozofie și de a vă lăsa purtați și de partea nonpragmatică a vieții.

Vărsător

Situații legate de credite, de finanțări, de refinanțări, condiții puse de bancă, una citiți pe internet, alta este la fața locului, dobânzile nu vă convin, dar nu aveți ce face, trebuie să vă răsfrângeți, să nu mai cheltuiți la fel de mult, să fiți mai economi, să acceptați că nu puteți cheltui ca un rege, dar, de fapt, să luați salariul unui cerșetor. Aveți grijă la instituțiile financiare la care recurgeți, pentru că un asemenea eveniment este stresant și vă face să că grăbiți. Aveți grijă și la excesele alimentare. 

Pești

Vorbim de decizii pe plan relațional, unele pe care le amânați, dar nu se mai poate, acesta este apogeul, acesta este finalul, acesta este momentul când trebuie să stați cu voi, cu terapeutul sau cu cineva cunoscut și să spuneți gata! Poate fi momentul revelator în care spuneți că nu mai puteți să stați în relația respectivă, pentru că va făcut mult rău. Pe plan profesional o să simțiți că ați negociat una și că nu-și respectă promisiunile. este momentul să îi tratați pe toți cei care nu va sunt familie și apropiați ca atare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel