Mioara Roman, "diagnosticată GREȘIT". Catinca Roman, anunț despre starea mamei sale. Ce este sindromul parkinsonian

Data publicării:
Catinca Roman, foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman, foto Facebook

Catinca Roman a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale.

Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, și susține că aceasta nu a luat tratamentul care ar fi trebuit, pentru că medicii i-au pus un alt diagnostic.

Sora Oanei Roman a explicat că mama sa, care suferă de sindrom parkinsonian, a fost diagnosticată, de fapt, cu boala Parkinson. Această gafă a dus și la un tratament greșit, care nu a făcut altceva decât să-i acutizeze boala.

"A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme. Și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu se simțea prea bine, erau din cauza tratamentului în cea mai mare parte", a declarat Catinca Roman, în emisiunea "Star Magazin" de la Antena Stars, potrivit DC News.

Mioara Roman se află într-un centru de recuperare și a început să se simtă mai bine. 

"A urmat tratamentul câteva luni din fericire, până când ne-am dat seama că nu e ok și tot căutam cauzele. Am ajuns la o doamnă doctor psihiatru nemaipomenită care a consultat-o, a constatat că diagnosticul nu este bine pus și după aceea i-a schimbat tratamentul. Ne-a îndreptat și spre o doamnă doctor neurolog și ne-au ajutat foarte mult și pe noi, și pe mama să fie lucrurile ok. Este la centrul de recuperare, are prieteni și se simte bine", a completat ea.

 

Citește continuarea pe DC News și află ce  este sindromul parkinsonian



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel